bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція з нагоди підбиття підсумків конкурсу на створення творчих шкіл у місті Луцьку
16.12.2013

Запрошуємо Вас долучитися до прес-конференції з нагоди підбиття підсумків та нагородження переможців конкурсу на створення творчих шкіл у місті Луцьку, який проходив в рамках програми «Суспільство втілення дитячих мрій».

Захід відбудеться 17 грудня о 16:00 у великому залі готелю «Україна» (м. Луцьк, вул. Словацького, 2).

Програма «Суспільство втілення дитячих мрій» реалізовується з метою сприяння розвитку дитячої творчості у дошкільних навчальних закладах міста Луцька. Оскільки більшість дитсадків не має фінансової можливості для проведення творчих гуртків, то таку ініціатив з ентузіазмом зустріли у міському відділі освіти та безпосередньо у адміністраціях ДНЗ і батьківських комітетах.

У Луцьку діє 40 дошкільних навчальних закладів, кожен з яких мав можливість взяти участь у конкурсі на створення центрів дитячої творчості в рамках даної програми, причому напрямок творчих шкіл обирали самі батьки .

Про перебіг конкурсу, майбутню діяльність творчих шкіл у дитсадках та подальші плани виконавці програми розкажуть під час прес-конференції. Під час заходу також обговорюватимуться позитивні зміни у ДНЗ м. Луцька, яких вдалося досягнути завдяки активності громадськості та батьківських комітетів.

До участі запрошені: перший заступник Луцького міського голови – Святослав Кравчук, начальник управління освіти Луцької міської ради – Олег Гребенюк, голови батьківських комітетів ДНЗ міста Луцька, представники адміністрацій ДНЗ міста Луцька, представники громадських організацій, ЗМІ.

 

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.