bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія “Право на свободу мирних зібрань: Парк Ґезі, Болотна площа, Майдан Незалежності”
05.12.2013

У світлі останніх подій в Україні та в рамках Марафону написання листів, Amnesty International організовує дискусію на тему свободи мирних зібрань та порушень прав людини під час мирних зібрань у парку Ґезі, Болотній площі та Майдані Незалежності.

Останні події в нашій країні змусили багатьох із нас відкласти важливі справи, щоб підтримати протестувальників, які реалізують своє фундаментальне право на свободу мирних зібрань. Amnesty International різко засудила насильницький розгін мирних демонстрантів на Майдані і продовжує моніторити ситуацію.

Щороку в цей час Amnesty International в Україні проводить Марафон написання листів – наш найбільший правозахисний захід. Ми вирішили не скасовувати його і цьогоріч, адже тема дотримання прав людини стає ще більш актуальною в цьому неочікуваному контексті, так само як і солідарність з жертвами порушень прав людини.

Дві справи цьогорічного Марафону – із Туреччини та Росії – також стосуються порушень прав людини під час масових протестів – відповідно в парку Ґезі та на Болотній площі.

Саме тому ми запрошуємо Вас завітати до нас на Марафон та поговорити про право на свободу мирних зборів та провести, у цьому контексті, паралелі між Україною, Росією та Туреччиною.

А також ми представимо Вам інші справи Марафону України, Гондурасу, Мексики, Камбоджі та Окупованих Палестинських Територій. І, нарешті, представимо вам особисто одного героя цьогорічного Марафону – Ігоря Тиханюка, який розкаже свою історію.

Дискусія відбудеться 6 грудня о 18:30 в приміщенні книгарні «Є», що на вул. Лисенка, 3 у Києві. 

Контакти

  • Архипенко Вікторія
  • координаторка з росту та активізму
  • [email protected]
  • 0979049347

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.