bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Одесі пройде конференція з використання кампаній адвокасі для вирішення місцевих проблем
26.11.2013

28-30 листопада 2013 року у м. Одеса відбудеться триденна всеукраїнська конференція “Кампанії адвокасі для вирішення місцевих проблем: підходи, практика, перспективи”

Основним завданням заходу є організувати можливість для місцевих НУО та активістів з різних регіонів України обмінятися досвідом, успіхами та проблемами реалізації місцевих адвокаційних ініціатив, обговорити підходи та рекомендації, а також згуртуватися задля впровадження ефективних адвокаційних кампаній в Україні в подальшому.

До участі в конференції очікується близько 45 учасників - представники неурядових організацій, котрі мають досвід, наразі реалізовують чи зацікавлені в проведенні місцевих адвокаційних кампаній, експерти, представники донорських організацій. Програма конференції побудована таким чином, щоб громадські активісти змогли не тільки представити власний досвід проведення успішних адвокаційних кампаній (заплановано більше 18 презентацій успішних адвокаційних ініціатив в різних сферах), але і обговорити спільно з колегами механізми адвокасі, які реально працюють та придатні для використання в усіх місцевих громадах, а також скоординувати свої дії для подальшої роботи в цьому напрямку.

Окремо увагу буде приділено “вуличним” інструментам адвокасі та адвокаційній журналістиці, без використання яких в сучасних умовах майже неможливо здійснювати ефективний вплив на владу. Надзвичайно корисною та практично унікальною можливістю відчути весь механізм успішної адвокації стане майстер-клас від учасників протесту проти прийняття Генерального плану міста Одеси “Генеральний протест: як організувати ефективну адвокаційну кампанію”. Підсилить цей ефект презентація спеціального відеоролика з циклу “Адвокасі в дії: відеосвідчення” під назвою “Генеральний протест міста Одеси: ніхто крім нас!”. В вечірній час учасники конференції матимуть можливість подивитися та обговорити щонайменше три документальні фільми з програми Х Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DocuDays.UA.

Конференцію проводить Одеська обласна організація ВГО “Комітет виборців України” за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження”  в рамках ініціативи “Адвокасі в дії”, з метою сприяння більш широкому та ефективному застосуванні адвокації для вирішення локальних проблем в Україні.

 

Контакти

  • Одеська обласна організація ВГО КВУ
  • (048) 716 46 83
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.