bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерньюз-Україна проводить баркемп «Нові медіа для громадських ініціатив»
12.11.2013

16 листопада Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує до участі у баркемпі «Нові медіа для громадських ініціатив». Подія збере представників українських громадських ініціатив для обміну найкращими зразками застосування інструментів нових медіа у щоденній діяльності громадських активістів.

Дата проведення: 16 листопада, субота

Місце: Київ, офіс Інтерньюз-Україна, Ризька 15.


Мета: об’єднати представників НУО для обміну найкращими практиками застосування нових медіа для самоорганізації та громадської діяльності

Хто може взяти участь?

Подія об’єднає учасників новомедійних проектів МГО “Інтерньюз-Україна”. Особливими гостями стануть учасники проекту «Нові медіа для потреб та співпраці НУО малих міст України». Це проект, який виконувався з вересня по жовтень 2013 року за підтримки МФ «Відродження».  Проект передбачав навчання для громадських ініціативних груп трьох малих міст, якими в результаті конкурсного відбору стали Жмеринка, Люботин та Мукачеве.

Заявки на участь у баркемпі можуть подавати: усі охочігромадські активісти, журналісти, блогери, учасники та аплікати навчань проекту «Нові медіа для потреб та співпраці НУО малих міст України».  

Доповіді будуть присвячені:

  • Краудфандінгу - залучення фінансування на роботу організації;
  • Налагодженні співпраці та обмін досвідом з іншими організаціями, зокрема, зарубіжними;
  • Мобілізації людей для адвокаційних кампаній;
  • Інструментам нових медіа для реалізації громадських ініціатив.

 

Умови участі

Участь безкоштовна. Охочі мають подати до 14 листопада 18.00 ОНЛАЙН-АНКЕТУ http://bit.ly/barcamp16Nov. Учасників, яких буде запрошено до участі, організатори поінформують електронним листом чи телефонним дзвінком.

Організатори забезпечують учасників кава-паузами та обідами, відшкодовують учасникам з-поза меж Києва вартість проїзду (за умови відбору).

Контакти: Юлія Бабко, координатор програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна», jbabko(at)internews.ua, моб. (063) 710 13 96.

Сторінка сайту: www.internews.ua.

Cторінка в Facebook: Internews Ukraine, MediaNextUkraine.

 

Проект «Нові медіа для потреб та співпраці НУО малих міст України» проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» та спільнотою медіа-інноваторів MediaNext за підтримки МФ «Відродження».

 

Контакти

  • www.internews.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.