bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл “Євроінтеграційні перспективи України: сподівання та виклики”
04.11.2013

TУСК "Обнова" і  Національний університет "Києво-Могилянська Академія" запрошують на круглий стіл "Євроінтеграційні перспективи України: сподівання та виклики".

До участі запрошені:
Верховний архиєпископ Києво-Галицький, предстоятель Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав Шевчук;
Посол, Голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінський;
Апостольський Нунцій в Україні, Його Високопреосвященство Архиєпископ Томас Е. Ґалліксон;
Народний депутат України Леся Оробець.

Час проведення: 7 листопада, 2013 р., 17:00.
Місце проведення: НаУКМА, вул. Сковороди, 2, ауд. 1-217.

У березні 2007 року почалися перемовини щодо нової Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Вони завершились у грудні 2011. Нова Угода передбачає політичну асоціацію та економічну інтеграцію України з ЄС. 10 грудня 2012 року Рада Європейського Союзу підтвердила намір ЄС підписати Угоду про асоціацію, як тільки українська влада продемонструє рішучі дії та реальний прогрес у трьох важливих сферах: правові реформи, питання пов'язані з виборами, а також політично вмотивоване правосуддя.

Напередодні саміту «Східного партнерства», який відбудеться 28-29 листопада 2013 року у Вільнюсі, чимало громадян нашої держави намагаються з'ясувати, чого саме очікувати від підписання Угоди про асоціацію та від подальших кроків на шляху до економічного та політичного зближення України з ЄС. На що сподіватися? Які можливі ризики виникнуть для українського суспільства? Особливо актуальними ці питання залишаються для молодого покоління українців. Отож, пропонуємо можливість їх обговорення з університетською молоддю та спільну дискусію на тематику наслідків євроінтеграційних процесів для українського суспільства.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.