bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні стартує просвітницька кампанія ЄС щодо попередження катастроф
30.10.2013

5 листопада у містечку Новоселиця Чернівецької області стартує кампанія з підвищення обізнаності громадян щодо попередження природних та техногенних катастроф. Запрошуємо журналістів до прес-візиту з нагоди старту кампанії. Кампанію втілює програма ЄС з попередження, готовності та реагування на природні та техногенні катастрофи в країнах Східного партнерства (PPRD East).

Захід розпочнеться з відвідування територій міста, що потерпають від підтоплень (береги річки Прут, вулиці та мости) та знайомства із досвідом волонтерської роботи з цивільного захисту в містечку К’юліано (Італія). Фахівці проекту ознайомлять з тим, як ефективно згуртувати місцеве населення довкола вирішення проблем цивільного захисту. Також буде презентовано місцевий план з попередження та подолання наслідків надзвичайних ситуацій.

Своїм заходом у Новоселиці організатори прагнуть привернути увагу до важливості співпраці місцевих громадян та рятувальних служб до, під час та після катастроф. Така практика позитивно зарекомендувала себе в країнах ЄС.

Запрошуємо представників ценральних засобів масової інформації відвідати:

Що?                       Стартовий захід Кампанії з підвищення обізнаності громадськості Програми PPRD East

Коли?                    5 листопада 2013 року, 9.30 год.

Від’їзд з Києва 4 листопада, повернення – 6 листопада

Де?                        м. Новоселиця Чернівецької області, вул. Центральна, 37, Районна державна адміністрація

Учасники:             Олег Пінський, начальник відділу двостороннього співробітництва управління міжнародних відносин  Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національний координатор Програми PPRDEast

Едуард Топала, заступник голови Новоселицької районної державної адміністрації,  Марія Нікоріч, міський голова м. Новоселиця, Алберто Феррандо, мер м. Кюліано, Італія

Косімо Версаче, CIMAFoundation, Італія

Організатори забезпечують проїзд до Новоселиці, проживання та харчування учасників на місці.

Для участі у прес-турі необхідно акредитуватись, заповнивши реєстраційну форму до 18:00, 31 жовтня. Ми підтвердимо Вашу участь у прес-турі до 17:00, 1 листопада.

Довідково: Кампанія з підвищення обізнаності громадськості Програми PPRD East спрямована на інформування широкої громадськості щодо цивільного захисту та управління катастрофами із особливим наголосом на підвищення культури індивідуальної поведінки та участь у попередженні, підвищенні готовності та реагуванні на катастрофи.  

Детальніше про проект – на сайті: http://euroeastcp.eu/en/

 

Контакти

  • http://euroeastcp.eu/en/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.