bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Асоціація благодійників запрошує на IV Національний конгрес «Благодійна Україна»
16.10.2013

18 грудня 2013 року в Києві у молодіжній залі Київського міського Будинку вчителя (м. Київ, вул. Володимирська, 57) відбудеться IV Національний конгрес «Благодійна Україна»

Конгрес організовує Асоціація благодійників України. Цього року організатори пропонують запрошеним спікерам і всім бажаючим порозмірковувати на тему «Благодійність в Україні: тенденції, виклики та перспективи».

Починаючи з 2012 року, конгрес «Благодійна Україна» проходить у форматі професійного інтерактивного спілкування (за типом ТЕДх) з авторитетними особистостями у сфері благодійності, суспільних комунікацій, медіа. Спікери та учасники конгресу обговорюють існуючі в благодійному середовищі тренди, окреслюють конкретні проблеми, механізми впровадження інноваційних ідей, інструментів та технологій, знайомляться із практикою реалізації в Україні успішних благодійних програм, проектів та ініціатив.

Прогнозується, що у конгресі візьмуть участь близько 120 чоловік – члени Асоціації благодійників, представники національних та регіональних благодійних фондів (організацій), викладачі, студенти факультетів соціальної роботи київських вишів, журналісти. Участь у заході безкоштовна.

Організатори планують запросити до виступу не більше 10 спікерів. На сьогодні свою участь підтвердили п’ять спікерів – фахівців у різних сферах життя третього сектору:

  • Катерина Смаглій, національний консультант Європейського фонду за демократію. Орієнтовна тема виступу: «Чи порятує соціальне підприємництво українську благодійність».
  • Олександр Славський, менеджер HUB Oдеssа. Орієнтовна тема виступу «Як «по-білому» піарити у суспільстві благодійні та соціальні проекти».
  • Марина Антонова, голова правління МБФ «Україна 3000». Орієнтовна тема виступу: «Сучасні підходи до оцінки ефективності діяльності благодійних організацій».
  • Ірина Гуцал, директор Української біржі благодійності. Орієнтовна тема виступу :«Українська біржа благодійності. Чому збираємо менше, ніж можемо і хочемо».
  • Сергій Сошинський, президент МБФ «Здоров’я українського народу». Орієнтовна тема виступу: «Соціальний маркетинг як інноваційний інструмент для добрих справ».

Остаточний перелік спікерів перебуває на стадії формування! Слідкуйте за оголошеннями на офіційному сайті Асоціації благодійників України

У разі виникнення запитань та пропозицій звертайтеся, будь ласка, в Оргкомітет Національного конгресу «Благодійна Україна». Голова Оргкомітету – Олександр Олійник, віце-президент Асоціації благодійників України, тел.: (067) 495-54-27, e-mail: [email protected].

Контакти

  • Олександр Олійник
  • віце-президент Асоціації благодійників України
  • тел.: (067) 495-54-27
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.