bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч із Мартіном Деєм та Олександром Богомоловим у рамках клубу “Відкрий світ”
15.10.2013

В рамках молодіжного дискусійного клубу «Відкрий світ» відбудеться зустріч молодих професіоналів та експертів із  заступником голови місії Британського Посольства Мартіном Деєм та Президентом центру близькосхідних досліджен Олександром Богомоловим  на тему: «Сирійський конфлікт: хто є хто?».

Фонд Арсенія Яценюка “Відкрий Україну” ініціює неформальну зустріч для молодих експертів та професіоналів, студентів, аспірантів та громадських активістів заступником голови місії Британського Посольства Мартіном Деєм та Президентом центру близькосхідних досліджень Олександром Богомоловим.

Зустріч  відбудеться 17 жовтня 2013 року в Києві о 18:30 (початок реєстрації о 18.00).

Гравці сирійського конфлікту: хто є хто? Чиї геополітичні та економічні інтереси провокують ескалацію найбільш жорстокого конфлікту на сьогодні? Які можливі сценарії вирішення конфлікту? Як цей конфлікт може вплинути на Україну? На ці та інші питання дадуть відповідь пан Мартін Дей та пан Олександр Богомолов під час зустрічі 17 жовтня о 18.30.

Мартін Дей – заступник голови місії у Британському Посольстві в Києві з січня 2012 року. Також він активно працював раніше у країнах Близького Сходу – Єгипті та Арабських Еміратах. Також до цього пан Дей був речником Британського Уряду з питань арабського світу, роз’яснюючи політику та дії британського уряду, спілкуючись з арабською пресою.

Олександр Богомолов - закінчив Санкт-Петербурзький державний університет, Факультет сходознавства (1986). Він має ступінь доктора арабського мовознавства  Інституту сходознавства, Російської академії наук у Москві. У 1980-х - 1990-х роках жив і працював на Близькому Сході. Говорить вільно арабської і перською. В даний час пан Богомолов займає посаду президента київського Центру близькосхідних досліджень, керівник департаменту сучасного Сходу Інституту сходознавства Національної академії наук України. Наукові інтереси: арабський і український політичний дискурс, близькосхідні політики, пострадянські політики ідентичності та заморожені конфлікти, політичний іслам і мусульманські громади в Україні та ширшій Європи.

Робоча мова зустрічі – англійська.

Місце проведення - готель  Рівєра, 7 поверх, вул. Сагайдачного, 15. 

Для участі у зустрічі необхідно заповнити форму реєстрації та надіслати її до 14 год. 17 жовтня 2013 року.

Попередня реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена.

ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ:

Дискусійний клуб «Відкрий світ» – це освітній проект Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» для соціально-активної молоді. Його мета – виховання нового покоління відповідальних лідерів. Кожен місяць Фонд ініціює лекції з відомими експертами, політичними та громадськими діячами для обговорення шляхів ефективних рішень соціальних проблем в Україні і світі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.