bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічна лекція: “Україна, яку ми не знаємо”
07.10.2013

Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» спільно з Інститутом лідерства та управління Українського католицького університету (м. Львів) запрошує вас на публічну лекцію:

Україна, яку ми не знаємо: нотатки для розуміння України сьогоднішньої та створення України майбутньої”

Доповідають та дискутують: Євген Глібовицький та Олег Рибачук, учасники Несторівської експертної групи (візія України-2025).

Зустріч відбудеться 16 жовтня з 17:00 до 20:00 в конференц-залі готелю «Єва» за адресою: вул. Щорса, 29, м. Донецьк.

Розуміння власних цінностей українців залишається переважно надбанням експертних кіл. Українці часто несвідомі своїх сильних та слабких сторін, тому постаючи перед складним вибором, нам важко прийняти оптимальне рішення. Помилки можна повторювати рідше, а країна може мати свої оптимістичніші сценарії розвитку.

Євген Глібовицький та Олег Рибачук разом з майже двадцятьма іншими експертами входять до міждисциплінарної Несторівської групи у Києві, яка вже два роки працює над баченням країни на наступні два десятиліття. Під час зустрічі у Донецьку вони говоритимуть про складові майбутнього успіху України та порядок денний на сьогодні, який уможливить цей успіх.

 

Цим заходом Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» розпочинає серію зустрічей донеччан з відомими та цікавими представниками української еліти: громадськими діячами, політиками, журналістами, дипломатами та іншими представниками українського експертного середовища.

Для участі у заході необхідно попередньо зареєструватись за телефоном: +38 050-477-08-00, або за наступним посиланням (до 18.00 15 жовтня). Контактна особа: Світлана Бурлакова  

 

Короткі відомості про спікерів:

Євген Глібовицький. Засновник експертної компанії pro.mova. У минулому – журналіст. Був активним учасником руху проти цензури, в 2002 році разом з колегами придумав «5 канал». Покинув журналістику в 2005 році та зайнявся аналітикою і суспільними дослідженнями. Викладає в Українському католицькому університеті та Києво-Могилянській академії. Експерт ОБСЄ в країнах колишнього СРСР.

Олег Рибачук. Засновник та керівник громадської організації «Центр UA», один з ініціаторів Громадської кампанії «Новий Громадянин» та руху «Чесно». До того був банкіром, працював в українських та міжнародних банка та Національному банку України. Як політик обирався до парламенту, був віце-прем’єр-міністром України з питань європейської інтеграції та главою секретаріату Президента. Після виходу з політики зайнявся громадською діяльністю.

Несторівська група. Незалежна самофінансована міждисциплінарна група експертів, створена на початку 2012 року з метою вироблення довготермінового бачення для України. До групи входять українські юристи, економісти, соціологи, культурологи, філософи, історики.

Контакти

  • Анастасія Прокопенко

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.