bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волинські профспілки шукають нові рішення для сучасної та ефективної роботи
01.10.2013

У середу, 2 жовтня 2013 року, у Луцьку презентують програму «Застосування інноваційних технологій для пошуку нових методів та інструментів посилення спроможності профспілок». Презентація відбудеться о 14:00 у навчально-методичному центрі Профспілок (м. Луцьк, пр. Відродження, 24).

Профспілки як інститути громадянського суспільства володіють величезним потенціалом у галузі трудових відносин, що значним чином впливає не тільки на захист прав і свобод працівників, а й на становлення демократії та економіки в країні. Та, нажаль, традиції профспілкового руху в Україні як такі практично відсутні, а профспілковий рух все ще перебуває на стадії переходу до умов ринкової економіки та побудови демократичного суспільства. Як стверджують експерти Центру Разумкова, профспілки втрачають свій авторитет та вплив серед населення, а ефективність їхньої діяльності з кожним роком знижується.

Волинь не є виключенням у цьому плані. Серед основних «слабких місць» волинських профспілок можна виділити медійні, інформаційні, організаційні, креативні аспекти роботи. Профспілки звикли працювати за старими схемами, які не відповідають вимогам сучасного суспільства, тому профспілковий рух у області потребує підсилення і впровадження нових механізмів діяльності.

Для підвищення якості роботи профспілок і пошуку нових ефективних рішень Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив та Фундація суспільних інновацій спільно із обласною профспілковою організацією «Профспілка Інновація» розпочинає програму «Застосування інноваційних технологій для пошуку нових метолів та інструментів посилення спроможності профспілок». Програма спрямована на активізацію профспілок, підняття престижу профспілок, також пошук інноваційних ідей, які б підвищили ефективність діяльності профспілок у Волинській області.

Про особливості реалізації самої програми та умови конкурсу організаотри розкажуть під час прес-конференції.

 

Запрошуємо до участі у заході представників діючих профспілок,

органів місцевого самоврядування, керівників підприємств та організацій, студентську молодь, ЗМІ!

 

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.