bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Тернополі навчатимуть як представляти інтереси громади
27.09.2013

Житомирський обласний центр молодіжних ініціатив та Тернопільська обласна молодіжна громадська організація «Спілка Молодіжного Самоврядування» за підтримки  Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні 28 вересня о 10.00 год. проводить семінар «Стратегія лобіювання та представництва інтересів громади» у місті Тернополі  за адресою: вул. Сагайдачного, 10, 2-й поверх (приміщення Народного Руху України).

На семінарі обговорюватимуться питання проведення успішних кампаній громадського представництва та можливостей, які відкриває адвокаті-кампанія для розбудови громадянського суспільства. Окрім того, увага зосереджуватиметься на питанні волонтерства як важливого ресурсу соціальної роботи у громаді.

Семінар проходить в рамках кампанії «Центр активізації волонтерського руху малих міст «Ініціатива». Суттю кампанії є налагодження конструктивного діалогу з молоддю стосовно залучення її до волонтерського руху; розробка стратегій для вирішення важливих-соціально економічних проблем у малих містах Україниі за сприяння та допомоги волонтерів.

Житомирський обласний центр молодіжних ініціатив та Тернопільська обласна молодіжна громадська організація «Спілка Молодіжного Самоврядування» запрошує активних та ініціативних громадян малих міст, міст районного значення Тернопільської області до участі в семінарі.

 Більш детальнішу інформацію щодо проведення семінару можна отримати у координатора кампанії в Тернопільській області  – Ігоря Процика, [email protected], (063)454 666 1

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.