bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку відбудеться перше засідання Обласної ради голів ОСББ
25.09.2013

26 вересня 2013 відбудеться перше засідання Обласної ради голів ОСББ. Обласна рада голів ОСББ – це консультаційно-дорадчий орган, який є інновацією у сфері розвитку ОСББ та реформування ЖКГ на рівні області та відкриває для волинських об’єднань широкі можливості для представлення своїх інтересів на рівні місцевого самоврядування та залучення фінансування. Оскільки обласна рада голів ОСББ – орган новостворений, під час першого засідання буде обрано її керівний склад.

Реєстрація учасників розпочнеться о 09:30 у холі Волинської обласної ради, потому відбудеться відвідування об’єктів, які отримали пільгові кредити на модернізацію житлового фонду аби на реальних прикладах продемонструвати ефективність системи пільгового кредитування.

Пленарне засідання представників обласної ради голів ОСББ почнеться 12:30 у Волинській обласній державній адміністрації. Під час заходу будуть презентовані та обговорені обласні ініціативи у підтримці розвитку ОСББ та підведені підсумки роботи по  обласній програмі підтримки ОСББ.

Розглядатимуться питання нормативно-правового забезпечення діяльності ОСББ, а також основні проблемні питання, що стримують розвиток ОСББ у Волинській області.

На заході також презентуватимуться і обговорюватимуться можливості щодо модернізації житлового фонду, який знаходиться на балансі ОСББ через пільгове кредитування ОСББ, а також залучення коштів з додаткових джерел фінансування.

До участі запрошені: міські голови та керівник профільних відомств міст Ковель, Нововолинськ, Рожище, Володимир-Волинський, Ківерці, голови рад голів ОСББ Володимира-Волинського, Нововолинська та Ковеля, голови й представники діючих ОСББ Волинської області, громадський сектор.

Спікери:

  • Олександр Башкаленко - Перший заступник голови облдержадміністрації;
  • Раїса Кучмук – директор Волинського обласного центру зайнятості;
  • Наталія Олійник – Секретар Національної ради, директор департаменту стратегії реформування та розвитку ЖКГМіністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ;
  • Катерина Чижик – заступник Голови Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ, заступник голови Асоціації захисту прав споживачів житлово-комунальних послуг «Наш Дім»;
  • Юлія Сабатюк – голова Асоціації ОСББ «Лучани»;
  • Роман Бондарук –Голова Ради Голів ОСББ м. Луцька, депутат Луцької міської ради;
  • Петро Лавринюк – Президент Волинського Інституту Підтримки та розвитку   Громадських Ініціатив.

 

 

 

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.