bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львові відбудеться Четвертий Всеукраїнський Ярмарок спорту
24.09.2013

Уже цього четверга у Львові стартує наймасштабніша спортивна подія року – «Ярмарок спорту-2013». Протягом трьох днів на одному майданчику знайомитимуть львів’ян зі спортом кращі спортивні клуби та секції міста. Вони проведуть майстер-класи, показові виступи та запросять львів’ян до активного способу життя. Мотивуватимуть змінити своє життя в кращу сторону і унікальні постаті – олімпійські чемпіони.

Впродовж 3-х днів на території спорткомплексу «Динамо», що на вул. Вітовського, 51, кращі спортивні клуби та секції міста проведуть майстер-класи, показові виступи та запросять львів’ян до активного способу життя. Зірки великого спорту – це невід’ємна частина спортивного свята у Львові, адже не кожного дня випадає шанс поспілкуватися з кумирами. Відомі на увесь світ богатирі Володимир Рекша, Сергій Конюшок та Роман Вірастюк, абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики Анна Бессонова, чемпіонська Олімпійських ігор Інна Осипенко-Радомська зі своїм чоловіком – тренером Дмитром Радомським, львівська футзальна команда «Енергія» та багато інших. Ведучими цьогорічного ярмарку стануть відомий львівський шоу-мен Міклош Баранов та телеведуча Юлія Яніцька. Організатор події – львівське громадське об’єднання САМОПОМІЧ.

«Мені, як одному із співзасновників Ярмарку, дуже приємно бачити, що цей проект живе та щороку прогресує. З’являються нові види спорту, до нас приїздять нові зірки, а ті учасники, яких ми звикли бачити на події щороку – приємно дивують нас новими, яскравими виступами», - каже почесний директор «Ярмарку спорту» Олексій Кучеренко.

Львівський Ярмарок вже традиційно відвідують представники найрізноманітніших видів спорту, серед яких команда «Sixt auto» - перша українська команда, що прийняла участь у легендарному ралі «Дакар», учасник змагань за Кубок світу. Першим пілотом та засновником компанії був Вадим Нестерчук, що цьогоріч трагічно загинув. На «Ярмарку спорту-2013» команда вшанує пам’ять свого лідера та відкриє світ ралі для нових спортсменів.

«Цього року ми покажемо дітям машини, які приймали участь в змаганнях світового масштабу. Це техніка, що не має аналогів в Україні, ці машини бачили і болота, і річки, і пустелі», - розповідає директор західного регіону компанії «Sixt auto» Ігор Корончевський.

Також спеціально до спортивного свята САМОПОМІЧ презентує «Електронну карту спорту», за допомогою якої кожен зможе знайти спортивне дозвілля для себе або своєї дитини в режимі онлайн.

«Унікальність проекту полягає в тому, що це єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. А це означає, що людина, прийшовши на Ярмарок спорту, зможе за кілька годин подивитись та спробувати усі види спорту та обрати якийсь із них для себе. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми. І усе це – абсолютно безкоштовно», - повідомив директор Ярмарку спорту-2013 Юрій Огоновський.

Цьогоріч Ярмарок відбуватиметься впродовж 3-х днів – з 26 по 28 вересня. Нагадаємо, що минулого року відвідуваність ярмарку перевищила 14 000 людей. Аналогічний Ярмарок спорту пройде також в Івано-Франківську, з 1 по 2 листопада. Почесним учасником заходу стане місцевий міні-футбольний клуб «Ураган».

Слідкуйте за оновленнями на сайті САМОПОМОЧІ в рубриці «Ярмарок спорту».

 

Контакти

  • Бакулін Олег

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.