bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

22 вересня Етносело запрошує гостей!
19.09.2013

22 вересня історико-культурний комплекс «Етносело» запрошує усіх активних запоріжан та гостей на дружню інтерактивну програму «Осінь у Етноселі»!

Захід відбуватиметься із 10 до 17 години.

10.00 – Збір учасників біля Дому ім.Макса Гранта (Перемоги, 4)

12.00 – Прибуття до Етносела        

У програмі: відкриття землянки до 70-річчя визволення села від фашистських загарбників, інтерактивна програма-знайомство із Етноселом, виступи колективів художньої самодіяльності, національні творчі майстер-класи народів, що населяли територію Запорізького регіону,  ігри та веселощі, розваги притаманні Рідному Краєві, корисна та цікава презентація діючих і майбутніх проектів від громадських організацій та ініціативних груп (до яких зможе долучитися кожен бажаючий), виїзд волонтерів «Мобільного соціального автобусу».

Увага! Благодійна можливість: ви можете придбати дерево та висадити його на території Етносела, назвавши на честь себе, своєї групи чи організації!

15.00 – збір біля автобусів

17.00 – прибуття до Дому ім.Макса Гранта

Кращий вихідний день – той, що проведений на свіжому повітрі! Тож запрошуйте друзів і весело проведемо останні теплі дні цього року! Ми з радістю чекаємо на Вас! Печиво та кава  - «комплімент» від Етносела J Свою їжу ви можете взяти із собою та розігріти на мангалах.

Попередній запис  -  обов’язковий (аби ми могли розрахувати точну кількість автобусів)  Проїзд на автобусі – за Ваш рахунок.

Запис та запитання за телефонами: 213-80-90 та 050 7555 035 (Людмила)

Контакти

  • 213-80-90 та 050 7555 035 (Людмила)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.