bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Бережанах відбудеться круглий стіл на тему розвитку волонтерства
04.09.2013

6 вересня о 12.00 год. у м.Бережани в конференц-залі Бережанського краєзнавчого музею за адресою: м.Бережани, площа Ринок,1 відбудеться круглий стіл на тему: «Волонтерство як засіб відстоювання суспільних інтересів місцевих громад». Організатором заходу є Житомирський обласний центр молодіжних ініціатив та Тернопільська обласна молодіжна громадська організація «Спілка Молодіжного Самоврядування» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США  в Україні

На захід запрошуються представники громадських організацій, благодійних фондів, ЗМІ, представники влади, що займаються благоустроєм міста, волонтери, органи самоорганізації населення малих міст ( в т.ч. міст районного значення) південно-західних районів Тернопільської області. Витрати на проїзд будуть відшкодовані організаторами за наявності оригіналів квитків в обидві сторони.

На круглому столі обговорюватиметься питання залучення волонтерів для вирішення нагальних соціально-економічних проблем міст.

Житомирський обласний центр молодіжних ініціатив та Тернопільська обласна молодіжна громадська організація «Спілка Молодіжного Самоврядування» закликає усіх небайдужих приєднатися стати одним із учасників інформаційної молодіжної волонтерської  міжрегіональної мережі. Ми певні, що спільними зусиллями зможемо вирішити багато проблем нашої громади!

Якщо Ви потребуєте консультації з приводу вирішення тієї чи іншої соціально-економічної проблеми Вашого регіону, Ви можете звернутися до нас із письмовим описом проблеми за посиланням.

З нашим досвідом з розвитку волонтерства в Україні, волонтерськими заходами партнерських ГО, методичними рекомендаціями стосовно організації волонтерської діяльності Ви можете ознайомитися на сайтах: dzvin.in.ua; cisc.org.ua; zhocmi.org.ua та в соціальних мережах, приєднавшись до наших груп «ДЗВІН» (Демократичне забезпечення важливих інтересів народу):

http://www.odnoklassniki.ru/#/organzovut

https://www.facebook.com/?ref=logo#!/groups/307116892658493/

http://vk.com/friends#/club34072972

За більш детальною інформацією, звертайтесь:

096 51 41 542 –  Сніжана, координатор проекту з розвитку волонтерства,

 e-mail: [email protected]

097 625 69 35 –  Ігор, координатор проекту в Тернопільській області,

e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.