bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Покажи, що ти вмієш на науковому пікніку
04.09.2013

Захоплюєшся робототехнікою?

Можеш зробити вражаючий хімічний дослід зі звичайних матеріалів?

Досить “хімічити” вдома та майструвати в гаражі! 

Заповни анкету до 8 вересня та доведи всім, що наука може бути цікавою!

Фіналісти шоу “Україна має талант”, подарунки учасникам, справжнє визнання - Науковий пікнік у Києві!

21 вересня! 12 корпус КПІ!

Хочеш стати волонтером міжнародного наукового проекту? Повір, такий рядок у резюме не буде зайвим. На тебе вже чекають нові друзі та цікавий досвід!

Заповни анкету! 

Науковий пікнік – це найбільший захід на відкритому просторі у Європі. Цього року у Польщі, Варшаві відбувся 17 Науковий пікнік. У польському пікніку взяло участь близько 200 установ із 22 країн, які у своїх наметах провели більше 1000 презентаційних показів й експериментів.

Науковий центр «Коперник» є найсучаснішим науковим центром відкритим для жителів у нашій частині Європи. Завдяки Науковому центру «Коперник» успішно проведені пікніки в Грузії, а також у Хорватії. Незабаром планується також така ініціатива в Росії.

Цього року Асоціація Центру Міжкультурних Ініціатив, Польща, ініціює проведення наукових пікніків в Україні. Організація наукових пікніків запланована на вересень-жовтень 2013 року в 5 містах України: Київ, Львів, Тернопіль, Харків і Луганськ. Технічним партнером проекту е Центр науки «Коперник››.

Пікнік у Києві буде однією з 5 подій такого типу, організованих в Україні. Він запланований на 21 вересня 2013 року.

Наукові пікніки є сучасним методом роботи в галузі освіти, в основному завдяки своєму інтерактивному методу залучення молоді до проведення науково-дослідної діяльності. Метою проекту є популяризація наук - математики, фізики, хімії, біології шляхом участі у підготовлених експериментах в рамках наукових пікніків.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.