bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Донецьку покажуть кіно під відкритим небом
27.08.2013

Ініціативна група з чотирьох дівчат з країн Європейського Союзу організовує кінопокази кращих історичних фільмів зарубіжного кінематографу під відкритим небом.

«Я дуже люблю кіно і дуже пишаюся цим проектом. Для мене це можливість звернути увагу донеччан на те, що необхідно цікавитися історією не тільки своєї країни, а й світу в цілому», - говорить Марта Борхес, одна з організаторів.

«З історії можна винести багато уроків», - підтримує її думку друга організаторка Рита Мілейро, - «А організація таких кінопереглядів дозволяє вчитися відпочиваючи».

У рамках ініціативи донеччани побачать наступні картини: «Операція «Арго», «Король говорить», «Виклик» і «Залізна леді».

Перший «вечір кіно» відбудеться 30 серпня о 20:00 в амфітеатрі на бульварі Пушкіна. До уваги городян буде представлений оскароносний фільм Бена Аффлека «Операція«Арго».

Місце зустрічі: амфітеатр на бульварі Пушкіна (за драматичним театром).

Проект проходить за підтримки Донецької міської ради та за допомогою МГО «РЕОМ».

Нагадуємо, що приймаючою організацією волонтерів EVS в Донецьку є ДМГО «Альянс».

Цей проект реалізується за підтримки Європейської Комісії. Ця публікація відображає тільки точку зору автора, і Комісія не несе відповідальності за можливе використання цих матеріалів.

Слідкуйте за подробицями: VK, FB

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.