bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний волонтерський табір
21.08.2013

Педагогічний центр «Академія» вже вдруге запрошує усіх охочих бути гостем Міжнародного волонтерського табору з 26 серпня до 6 вересня. Наш табір вже вдруге зустрічає волонтерів з 8 різних країн для реалізації благодійних проектів.

Протягом двох тижнів волонтери з Японії, Німеччини, Франції, Туреччини і Франції, Іспанії, Бельгії, Італії долучаться до благодійного проекту в облаштуванні дитячого майданчика за адресою вул. Дослідна, 56. Разом зі студентами полтавських ВНЗ, учасниками шкільних Євроклубів і просто небайдужими громадянами волонтери зроблять подарунок учням та дітям району інститут зв’язку.

Окрім щоденних кількагодинних трудових десантів, програму табору насичено найрізноманітнішими подіями, долучитися до яких ми запрошуємо усіх охочих. У програмі табору міжкультурні вечори (з національними стравами, музикою та іграми), еко-лекції від волонтерів, екскурсії містом, медіа-майстерні (де кожен зможе спробувати себе в ролі журналіста, фотографа, дизайнера чи навіть редактора кольорового журналу!), Old-School Party (вечірка на честь початку навчального року, де кожен, незалежно від віку чи національності зможе поностальгувати за першими шкільними роками, дістати старі фото і розповісти про найнеймовірніші шкільні витівки), BBQ-Party (сосиски на грилі, багато спілкування, чисте повітря і приємна музика) зустріч із адміністрацією міста, «вилазки» на природу, багато англійської мови і ще безліч всього цікавого і корисного.

Табір створено за підтримки ПНВК «Паросток» і Всеукраїнська організація Альтернатива-В.

Контакти

  • Тел. для контакту: (095) 11 977 53 – Гаєвий Олексій
  • (096) 57 478 05 – Олена Говорова

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.