bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бібліотекарі безкоштовно навчать рівнян оплачувати послуги водопостачання через інтернет
15.08.2013

 20 серпня о 10.00 год в приміщенні навчально-тренінгового центру Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки (2-й поверх) відбудеться бліц-семінар зі здійснення комунальних платежів через інтернет. 

З учасниками семінару працюватимуть фахівці РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», які продемонструють як, використовуючи сайт підприємства, оплачувати послуги не виходячи з дому, а також дадуть відповіді на питання користувачів цих послуг. Бліц-семінар покликаний навчити мешканців міста економити час та гроші при здійсненні комунальних платежів. Окрім оплати сервісів «Рівнеоблводоканалу», тренери бібліотеки познайомлять присутніх з можливостями оплати інших комунальних благ.

Семінар організовано у рамках проекту Рівненського обласного відділення Української бібліотечної асоціації «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування». В рамках проекту, бібліотеки Рівненщини пропонують безкоштовно скористатися технічним і програмним оснащенням сучасних книгозбірень для отримання електронних послуг та доступу до сервісів е-урядування. До переліку пропонованих послуг входять: звернення до органів влади всіх рівнів для отримання публічної інформації, обговорення проектів законодавчих актів, е-звітування (податкова, Пенсійний фонд), замовлення квитків на потяг, автобус чи літак, здійснення платежів, реєстрація для ЗНО та вступу у «виш», е-банкінг. Вхід вільний.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.