bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінал XV ювілейної Студреспубліки
06.08.2013

24-27 серпня 2013р. у будинку відпочинку  «Прибережний» (АР Крим, неподалік Євпаторії, с. Медведеве) відбудеться фінал XV ювілейної Студреспубліки. Окрім моря, сонця, фану – на всіх чекає нестримний розвиток і подальша робота над Стратегією-2050 для України, адже тема мульти-фесту: «Майбутнє: від мрії до реального плану дій».

Цьогорічна тема є логічним продовженням попередньої діяльності Студреспубліки. Робота над Стратегією-2050 для України триває: ми здатні написати реальний план дій, згідно якого країна зможе стати дійсно сильним незалежним світовим лідером!  

Чому не можна пропустити фінал Студреспубліки? Бо цього року Студреспубліка святкує своє 15-ти річчя.  Крім того, це наймасштабніша молодіжна подія року в Україні, з найактуальнішою темою, найграндіознішими суб-фестами, найгарячішою тусовкою у ритмі нон-стоп, найавторитетнішими експертами та біля 1 000 найактивніших учасників із усієї України та за кордону. 

Умови участі

І все це у формі гри, де у кожного є можливість побути кимось особливим, незвичним, тим, ким у реальному житті можливо ніколи не доведеться бути: хоч працівником комунального господарства, хоч депутатом, хоч міліціонером, хоч журналістом чи навіть… президентом.

Увага! Для того, щоб стати справжнім і повноцінним громадянином держави під назвою «Студентська республіка» потрібно обов’язково пройти просту онлайн-реєстрацію.

Традиційно, мульти-фестивальна частина Студреспубліки складається з найцікавіших суб-фестів, на яких можна позмагатися інтелектуально, спортивно, показати свою вроду та красу, а також «потусити» до самого ранку.

На тебе чекають:

  • Конкурс краси «Перша Леді»;
  • «Республікада»;
  • «Нічна туса» з яскравими батлами діджеїв;
  • «Квест-фестиваль»;
  • «Студентська Мафія»;
  • Фестиваль аматорського відео;
  • Фото-конкурс;
  • і ще багато-багато цікавого (Кубок КВН, Music LIVE Awards, «Містер Студреспубліки», «Дебати» тощо).

А направляти роботу в правильне русло, проводити змістовні факультативи та дискусії будуть відомі експерти: о. Антоній Рудий, Олександр Бланк, Вадим Васютинський, Сергій Грабський, Михайло Грищенко, Сергій Дацюк, Петро Іванов, Раду Карчумару (Німеччина), Володимир Крутько,Олександр Ктиторчук, Олександр Копил, Віталій Кулик, Олександр Лозовицький, Михайло Мінаков, Андрій Мішин, Вікторія Михайленко, о. Нікон (Русин), Андрій Окара (Росія), Михайло Притула, Михайло Чаплига й ін.

У Студреспубліці беруть участь також визначні політики та «зірки».

Країна «Студентська республіка» має свої закони, органи влади, територію, валюту, партії й інші атрибути справжньої вільної держави. Найголовніший феномен програми — це проекція майбутньої України. Вже протягом 15 років події, які відбуваються на Студреспубліці — це події, які згодом відбуваються в Україні.

Але й це не все. На гостей мульти-фесту чекає безліч приємних сюрпризів і шалених витівок. Адже цього року програма проходить під гаслом «15 років для України!». Саме тому краще побачити самому, що відбуватиметься на фіналі Студреспубліки-2013, ніж почути про це від когось і шкодувати про втрачену можливість побувати там. Це неймовірна ювілейна Студреспубліка і ти не маєш права її пропустити!

Відсвяткуй День Незалежності України у власній країні під назвою ”Студреспубліка”.

Правила участі

Як доїхати до місця проведення

Хто тобі допоможе доїхати

Рекламні ролики Студреспубліки-2013

Як це було у 2012р.

Аналітика-2012

Аватари 

За довідками звертатися: (044) 529-13-75.
З питань медіа та партнерства: бренд-менеджер Віра Андріюк  (097) 883 22 26, [email protected].
З організаційних питань: менеджер проектів Ольга Коваленко  (067) 234 01 94.

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за сприяння оргкомітету фонду «Стабільна Україна», оргпідтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства оборони України.
Партнери: лабораторія Kaspersky, косметична компанія «Біокон», компанія Crocs.
Інформаційні партнери: Стильне Радіо “Перець ФМ”, газета “День”, всеукраїнський щотижневик «7я», інформаційне агентство «Наголос».

Контакти

  • За довідками звертатися: (044) 529-13-75. З питань медіа та партнерства: бренд-менеджер Віра Андріюк (097) 883 22 26
  • [email protected]. З організаційних питань: менеджер проектів Ольга Коваленко (067) 234 01 94.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.