bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація “Історія кіномистецтва” від американського професора Леслі Дж. Таубман
10.07.2013

Всіх, кого цікавить кіно запрошуємо до нас на презентацію “Історія кіномистецтва”, яку пройде Леслі Дж. Таубман 11 липня о 16:00 в офісі Американських Рад (вул Еспланадна 20, 6-й поверх, Київ)

Фільм є однією з найбільш домінантних, динамічних і впливових художніх форм протягом минулого сторіччя. Будучи мистецтвом, кіно також є продуктом науки і техніки, бізнесу, засобів масових комунікацій, формою розваги, і досить часто, спірним соціальним явищем.
 
Під час презентації Леслі Дж. Таубман розкриє наступні теми: “Вивчення виконавських та візуальних мистецтв у США” та “Історія світового кінематографа”.
 
Крім того, це чудова нагода дізнатися про навчання в США в напрямку мистецтва  і побувати на захопливій лекції американського професора!
 
Вхід безкоштовний.
 
Інформація про лектора:
 
Леслі Дж. Таубман отримала ступінь магістра в галузі кіно Нью-Йоркського університету та  ступінь доктора наук у галузі комунікації та кіно в Університеті Південної Каліфорнії.
 
Навесні 2010 року вона захистила докторську дисертацію з кінознавства в Гарвардському університеті.
 
Леслі Дж. Таубман була стипендіатом програми Фулбрайт у Барбадосі у 2008-2009 роках.
 
Вона закріплена до Fordham University у Нью-Йорку в якості ад’юнкт-професора і є членом журі на міжнародних кінофестивалях. Леслі виступала головою журі на Міжнародному кінофестивалі в Барбадосі (2008), була присяжним засідателем на Бруклінському міжнародному кінофестивалі (2009, 2010, 2011)  і членом журі на Бермудському міжнародному кінофестивалі (2012).

Контакти

  • Тетяна Котко

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.