bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Щаслива родина – щаслива дитина
29.05.2013

СОС Дитяче Містечко м. Бровари Київської області – це благодійна організація, яка працює заради блага дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Протягом майже 10 років зразкової діяльності в Україні ми сповідуємо єдину для нас мету  –  турботлива родина для кожної дитини.

Наша діяльність на даний момент є унікальною з тих, які впроваджуються в Україні, і спрямована у двох основних напрямках: піклування про дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування, а також піклування про дітей, які знаходяться у складних життєвих обставинах та на межі втрати батьківського піклування. Щодня ми виконуємо величезне коло завдань, охоплюємо широке коло питань і вирішуємо величезну кількість проблем дітей, про яких піклуємося.

Саме тому нам вкрай потрібна підтримка і допомога у нашій діяльності. Ми впевнені у своїх цілях і ми відкриті і готові для співпраці з Вами. Ми шукаємо серед вас однодумців, друзів і партнерів, з якими разом будемо добувати щастя для знедолених дітей. Ми запрошуємо Вас ближче познайомитися з нами і нашою діяльністю!

З нагоди міжнародного Дня захисту дітейми запрошуємо Вас з дітьми, родинами та друзямивідвідати наше Містечко та познайомитися, стати учасником і долучитися до проведення свята«Щаслива родина – щаслива дитина». У межах заходу відбудеться урочиста частина, презентація діяльності Програми СОС Дитяче Містечко м. Бровари, творчі майстер-класи та ігротека, у  яких можуть взяти участь усі бажаючі.Свято проходитиме на території Містечка, серед його мальовничих галявин, де кожен відчуватиме себе легко та невимушено у чудовій компанії!

Свято  відбудеться 8 червня 2013 року за адресою: м. Бровари, вул. Шевченка,18 о 10 год. 30 хв. (дістатися до Містечка з м.Києва можна від метро Лісова маршрутним автобусом №810)

Просимо підтвердити участь за тел. (093)364-66-27 або (044)232-96-40.

E-mail: [email protected] (Варакута Олена)

Контакти

  • http://sos-ukraine.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.