bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літній волонтерський табір
30.05.2013

З квітня 2013 року в Синельниківському районі Дніпропетровської області молодіжна ініціативна група “К12” на території колишнього села Ракове створює нове еко-етно-село Стопудівка, - своєрідний культурний рай для молоді та дорослого населення.

В 43км від Дніпропетровську громадські діячі, журналісти та волонтери з різних куточків України власноруч відбудовують хати-мазанки, плітуть тини, насаджують сади та своєрідні лісосмуги. Окрім того, паралельно зводиться велика концертна сцена для подальшої можливості проведення різноманітних концертів як українських, так і іноземних виконавців й гуртів, починаючих зірочок та бардів.

Тож якщо маєте бажання знайти нових знайомих по духу, долучитися до відродження національних цінностей, приємно та з користю провести свій літній час в екологічно чистому просторі - долучайся до нас! Вдень разом працюватимемо над створенням спільної мрії, а ввечері - бардівські вечори, майстер-класи, дружні бесіди та, за бажанням, романтичні розмови під зірками :) також, К12 у вільний час надає безкоштовний wi-fi-інтернет.

Проживання (відремонтовані хати), триразове харчування та організований проїзд від Дніпропетровську до Стопудівки та назад - покривається організаторами.

Детальніша інформація за телефонами: (050)342-36-59, (063)738-22-97 (Дмитро Хозін) та в соцмережі  та VK

 

 

Контакти

  • (050)342-36-59
  •  (063)738-22-97

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.