bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Поговоримо про європейські ініціативи в Криму?
21.05.2013

Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» запрошує громадські організації Криму обговорити європейські цінності, обмінятися ідеями, історіями успіху та поразками на ниві проєвропейських проектів.

День Європи. Правда ж це хороший привід зібратися теплого вечора в колі однодумців, зробити собі чаю з печивом і поговорити про нас у Європі і про Європу в нас?

Запрошуємо кримські громадські організації, активістів та просто всіх, кому не байдужі європейські цінності, 24 травня взяти участь у дискусії «Європейські ініціативи в третьому секторі Криму», що проходить в рамках неформальної ініціативи «Європейські ночі в Криму»

У Вас є успішний досвід реалізації проектів з просування європейських ініціатив в Криму? Або хороша ідея такого проекту не дає Вам спати ночами? Тоді «Європейські ночі в Криму» для Вас - Ви наш спікер. Розкажіть про свої ініціативи та знайдіть однодумців.

У програмі заходу:

  • Презентація успішних європейських ініціатив
  • Обговорення ідей проектів
  • Спеціально запрошені гості
  • Перегляд короткометражних сюжетів з європейської тематики
  • Відкрита і доброзичлива дискусія

… І звичайно урочиста гала вечеря (чай з печеньками)

До речі, якщо у вас досвід цікавого проекту в сфері європейської інтеграції, запрошуємо поділитися ним та надіслати свою історію успіху на всеукраїнський Конкурс на кращу громадську ініціативу, який проводить Мережа «Громадьскі ініціативи України». На конкурсі є номінація «ініціативи в сфері європейської інтеграції». Посилання на конкурс

Для участі контактуйте з Михайлом Округіним (050 99 99 983) і заповнюйте коротку  (справді коротку) реєстраційну форму

Дискусія відбудеться 24 травня о 17.00 в Хайдельберг-центрі (Сімферополь, вул. Дибенка, 12). Чекаємо вас!

Європейські ночі в Криму - це концепція неформального святкування Дня Європи силами громадських активістів та творчих об’єднань. Європейські ночі організовують Центр регіонального розвитку «Топ-Кая», Коло друзів «Сімферополь-Хайдельберг», Сімферопольска ФРІ та партнери за сприянні  Мережі центрів європейської інформації України.

В рамках Європейських ночей в Сімферополі будуть проходити клуби мовного обміну, букінг «Європейська література», «Жива бібліотека», перегляд документального фільму про права людини «Поза євро», презентації можливостей навчання та подорожей Європою, фотовиставка «Європейський об’єктив», жива музика, майстер-клас із запального свінгу та безліч інших цікавих подій. Слідкуйте за програмою тут  

Контакти

  • Михайло Округін (050 99 99 983)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.