bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дні Європи перетворяться в Криму …. на НОЧІ. Приєднуйся!
15.05.2013

Центр регіонального розвитку “Топ-Кая” запрошує кримські громадські організації, активістів та просто креативних людей до участі у підготовці та святкуванні Європейських ночей - 2013.

Щорічно в травні весь європейський континент, і в тому числі Україна, відзначає свято миру і єдності - День Європи. Ми вирішили приправити святкування Днів Європи креативністю і додати неформальності теплих кримських вечорів. 22-25 травня громадські активісти та творчі об’єднання Сімферополя проведуть Європейські ночі в Криму.

Що буде відбуватися?

 Фотовиставка “Європейський об’єктив” (репортажна фотографія про Європу в кримчан і кримчан у Європі). Подія у фейсбуці. Фотографії або посилання на роботи опубліковані в інтернеті надсилайте до 20 травня на [email protected], вказуючи ім’я та контакти автора. Координатор фотовиставки - В’ячеслав (066 22 77 220)

Букінг (літературна зустріч) спільно з Сімферопольською ФРІ (тема - Європейська література). Координатор заходу - Тетяна (096-7765594)

Дискусія «Європейські ініціативи в третьому секторі Криму» (обмін ідеями та досвідом проектів про європейські цінності). Дискусія пройде 24 травня в Хайдельберг центрі. Подія у фейсбуці..Реєстрація на дискусію Координатор дискусії - Михайло (050 99 99 983)

Показ фільму з програми фестивалю документального кіно про права людини Докудейз спільно з Кримським правозахисним центром ”Дія”

Language Exchange clubs (Клуби мовного обміну): англійська, французька, німецька на тему «Європейські цінності». Мовні клуби Сімферополя у фейсбуці

●Показ європейських короткометражних фільмів. Подія у фейсбуці. Координатор заходу - Дмитро (0507657614)

“Жива бібліотека” разом з проектом “Ближче” Сімферопольської молодіжної організації “Фундація регіональьних ініціатив” (ФРІ) та показ антидискримінаційних фільмів (23 травня, Хайдельберг центр, Сімферополь, Дибенка, 12). Координатор заходу - Тетяна (0967765594)

Ще сімферопольців 24 травня чекає презентація можливостей навчання, волонтерства, програм обміну для молоді, розповіді про дешевих способах подорожі по європейських країнах.

Ближче до ночі - веселий запальний свінг, жива музика та європейські страви.

Також до Європейським ночами приєднався Севастополь, та інші кримські міста. Всі новини та зміни в програмі ви знайдете на нашій сторінці в Фейсбуці

Хто готує Європейські Ночі в Криму?  

Центр регіонального розвитку «Топ Кая», Сімферопольська міська організація “Коло друзів Сімферополь - Хайдельберг”, Мережа Центрів європейської інформації України, Правозахисний центр “Дія“, Сімферопольська молодіжна організація “Фундація регіональних ініціатив”

Запрошуємо до участі та партнерства!

Звертатися до Сусанні Мустафаєвої, Центр Регіонального Розвитку Топ-Кая

Тел.: 0505061334, [email protected]

День Європи - щорічне свято миру і єдності в країнах Європейського Союзу. Він відзначається в річницю Декларації Шумана. 9 травня 1950 Робер Шуман виступив з промовою і запропонував об’єднати сталеливарні та вугільні промисловості Франції та Німеччини, для того щоб не допустити нової війни між країнами. Декларація призвела до створення Європейського об’єднання вугілля і сталі, за яким послідувало Європейське Економічне Співтовариство. Пізніше на базі Європейських Співтовариств виник Європейський Союз.

День Європи є одним з цілого ряду європейських символів, створених для зміцнення єдності серед європейців.

Контакти

  • Сусанна Мустафаєва
  • Центр Регіонального Розвитку Топ-Кая Тел.: 0505061334
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.