bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Засідання Клубу експертів «Е-урядування»
15.05.2013

24 травня в м. Вінниця на базі Муніципально-громадського центру електронного урядування відбудеться засідання Клубу експертів «Е-урядування» «Муніципальні нормотворчі та програмні документи у сфері розвитку Е-врядування України».

Засідання Клубу експертів «Е-урядування» «Муніципальні нормотворчі та програмні документи у сфері розвитку Е-врядування України» буде присвячене проблемі формування нормативно-правової бази впровадження та розвитку інструментів електронного урядування на муніципальному рівні. Захід здійснюється в рамках реалізації проекту “Посилення спроможності громадянського суспільства у розвитку публічного Е-урядування на рівні органів місцевого самоврядування”, підтриманого Міжнародним фондом «Відродження».

Метою організації заходу є аналіз нормотворчих та програмних документів, що впроваджені в містах України у сфері електронного урядування та розробка рекомендацій щодо переліку документів, затвердження яких необхідне для розвитку інструментів електронного урядування на місцевому рівні.

Під час засідання будуть розглянуті наступні питання:

  1. Огляд рівня розвитку інструментів е-урядування на муніципальному рівні (за результатами моніторингу стану впровадження системи електронного урядування в містах України).
  2. Зарубіжний досвід нормативно-правового регулювання впровадження електронного урядування на місцевому рівні.
  3. Досвід окремих муніципалітетів у формуванні нормотворчої та програмної бази у сфері електронного урядування.
  4. Формування переліку документів, рекомендованих до затвердження на муніципальному рівні.
  5. Планування досліджень ступеню розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та системи е-урядування в містах України.
  6. Обговорення та затвердження плану розробки стратегії розвитку електронного врядування Вінницької міської ради на період до 2018 року.

До участі у засіданні Клубу експертів «Е-урядування» запрошуються представники органів місцевого самоврядування та неурядових організацій, задіяні та зацікавлені у розвитку е-урядування та е-демократії в містах України.

Зустріч відбудеться у приміщенні навчального залу Муніципально-громадського центру електронного урядування за адресою: м. Вінниця, вул. Червоних партизан, 7 з 10.00 до 18.00.

Участь у заході безкоштовна, харчування та вартість проїзду (не дорожче купейного вагону) буде відшкодовано організаторами зустрічі.

Реєстрація відбувається шляхом надсилання відповідного повідомлення на адресу: [email protected]

Кінцевий термін реєстрації - 17 травня, 18.00

Кількість учасників зустрічі обмежена. 

За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, за тел.: (096) 94 84 421. Контактна особа – Тетяна Науменко, директор Муніципально-громадського центру електронного урядування.

Контакти

  • Науменко Тетяна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.