bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лідерство та цінності у сучасному суспільстві. Зустрічі з Мирославом Мариновичем у Харкові
13.05.2013

15  травня 2013 у громадських діячів та молоді Харкова буде нагода поспілкуватися із Мирославом Мариновичем,  співзасновником  Ініціативи Першого грудня,  відомим правозахисником, віце-ректором Українського католицького університету.

Зустрічі організовує Інститут лідерства та управління УКУ спільно з партнерами,  щоб обговорити питання лідерства та цінностей в сучасному суспільстві, подумати над перевагами та викликами морального лідерства в нашій країні.

В рамках двох зустрічей (з громадськими лідерами та молоддю) Мирослав Маринович поділиться своїм бачення ролі громадських організацій та студентської молоді у розвитку України сьогодні та відповість на запитання присутніх.

Зустріч з громадьскими організаціями: м. Харків, вул. Мироносицька, 25, Харківський благодійний фонд “Ренесанс”, з 15 .00 до 17.00

Зустріч з молоддю: м. Харків, Книгарня «Є», вул. Сумська,3, з 18.00 до 19.30

Організатори зустрічей:   Інститут лідерства та управління УКУ, Харківський благодійний фонд “Ренесанс», книгарня «Є»

Для реєстрації та додаткових питань щодо зустрічей просимо звертатись до Наталії Бордун за тел. +38067 6722167 або електронною поштою [email protected]

Мирослав Маринович – відомий громадський діяч, член та співзасновник Ініціативи Першого грудня, український правозахисник, публіцист, один із засновників Української Гельсінської групи, віце-ректор з питань призначення та місії Українського католицького університету. 

Лекція Мирослава Мариновича на відкритті Програми управління неприбутковими організаціями (УНО)  2012-2013 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.