bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: місто Лева, ковалі, тату, каштани, тюльпани, велопокатушки та джаз
10.05.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження  про заходи, на  яких Вам поталанило бути!

Київ

11 травня 2013 року – Майстер-клас відомого американського барабанщика Джеремі Колсона. Музикант не тільки продемонструє свої фантастичні прийоми, але і докладно розповість про свою установку Tama. Вхід вільний.
Читати більше…

10-12 травня 2013 року – Фестиваль «Tattoo Collection». Щорічний міжнародний фестиваль татуювання - це майданчик, де змагаються у своєму вмінні десятки майстрів, збираються тисячі любителів і шанувальників цього мистецтва, а також проводиться виставка-продаж обладнання, одягу, аксесуарів для тату та пірсингу як вітчизняних, так і зарубіжних фірм-виробників.
Читати більше…

10-12 травня 2013 року – Виставка тюльпанів «Весняна Феєрія». Протягом декількох весняних тижнів тижнів на території Печерського ландшафтного парку в Києві будуть цвісти десятки тисяч тюльпанів, гіацинтів, ірисів, нарцисів і крокусів.
Читати більше…

11-12 травня 2013 року – міжнародний лучний турнір «Лучники Древнього Києва». Відвідувачі зможуть покататись на породистих конях із княжої стайні, постріляти з луків у тирі, посмакувати стравами середньовічної кухні, сфотографуватись в історичних костюмах, придбати сувеніри на ярмарку майстрів.
Читати більше…

11-12 травня 2013 року – Каштани на Хрещатику. Гостей міста та киян запрошують на БЕЗКОШТОВНУ екскурсію по самій легендарній вулиці міста і його «каштановим» місцях.
Читати більше…

 Дніпропетровськ

10-11 травня 2013 року – Відкритий чемпіонат України з сучасного п’ятиборства серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок. На аренах спортивного клубу «Метеор» і кінноспортивної бази олімпійського резерву змагатимуться понад двісті найсильніших п’ятиборців України і Росії в 4-х вікових категоріях.
Читати більше…

10-12 травня 2013 року – Street-art-performance. На гостей чекають різноманітні майстер-класи, танцювальні флеш-моби, розважальні програми. Вхід вільний.  
Читати більше…

12 травня 2013 року – запрошуємо на наймасовішу щотижневу аматорську «покатушку» по різним місцях міста.  
Читати більше…

Запоріжжя

11 травня 2013 року - запрошуємо всіх бажаючих відвідати безкоштовне заняття з медитації, з’єднати спів древніх священних мантр під гітару з прекрасною атмосферою острова Хортиця.
Читати більше…

11 травня 2013 року -  відкриття  вуличного  літературного сезону з танцями, музикою і (звичайно ж!) Поезією.
Читати більше…

Львів

10-12 травня 2013 року – Святкування Дня Міста. Паради, концерти, вечірки та неймовірне шоу очікують львів’ян та гостей міста під час святкування 757-го дня народження міста Лева. Щороку саме у ці теплі травневі дні Львів оживає та приваблює до себе найбільшу кількість туристів зі всього світу.
Читати більше…

10-12 травня 2013 року – Етно–джазовий фестиваль «Флюгери Львова» поєднує на одній сцені різноманітні відтінки етномузики із виступами джазових виконавців. Фестиваль проходить у внутрішньому дворику Ратуші, що додає особливої атмосфери самому дійству.
Читати більше…

10-11 травня 2013 року – фестиваль «День Батяра» на площі Ринок. Батяр — це дотепний, галантний і романтичний збиткар. Щорічно день батяра щедрий на унікальні розваги для львів’ян та гостей міста: квести для Батярських ватаг, батярська канцелярія, батярський тир та багато іншого.
Читати більше…

10-12 травня 2013 року –
Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози-2013». Львів’яни та гості міста можуть насолодитися перлинами світової класики різних жанрів та напрямків у віртуозному виконанні зірок класичної музики світового рівня.
Читати більше…

12 травня 2013 року – Свято Матері традиційно припадає на другу неділю травня. На площі Ринок, у Музеї народної архітектури та побуту у Львові з нагоди цього свята в місті відбувається низка подій: діти дарують матерям свої таланти, власноруч виготовлені невеличкі подарунки.
Читати більше…

Інші міста

10-12 травня 2013 року, м. Хотин – історичний фестиваль «Середньовічний Хотин». Крім традиційних одиночних і масових піших боїв, цього року на фестивалі вперше відбудеться найбільший кінний турнір, вперше побачите облогу фортеці із застосуванням автентичної облогової техніки, боями піхоти на стінах і укріпленнях, лучниками і метальними машинами.
Читати більше…

10-12 травня 2013 року, с. Ломачинці – фестиваль кантрі-культури «Dуже Dикий Zахід». Шанувальники Дикого Заходу зі всієї України зберуться на ранчо «Услад». У програмі традиційні ковбойські розваги: верхова їзда, стрільба з револьверів, кидання ласо, турнір з покеру, майстер-класи з кантрі-танців, показ стилізованої колекції одягу, бармен-шоу.
Читати більше…

10-12 травня 2013 року, м. Івано-Франківськ – традиційний Міжнародний ковальський фестиваль “Свято ковалів”. Це одна з найбільших культурно-мистецьких подій і значна туристична принада міста, один з найбільших ковальських фестів у Східній Європі.
Читати більше…

10-12 травня 2013 року, м. Камянець-Подільський – фестиваль «Весільна фортеця-2013». Цього року фестиваль буде святкувати свою першу річницю, тому гостей запрошують на паперове або ситцеве весілля. Це свято весни, кохання, весілля. Організатори придумали низку сюрпризів для різних категорій своїх гостей.
Читати більше…

11-12 травня 2013 року, с. Криворівня  – музично-туристичний фестиваль «Черемош-фест». Гості матимуть змогу побувати на виступах музичних ансамблів, здійснити прогулянки мальовничим високогір’ям, випробувати на собі сплави Чорним Черемошем, пізнати культуру та природу краю
на екскурсіях.
Читати більше…

11-13 травня 2013 року, м. Севастополь – Святкування ювілею Чорноморського флоту. До святкування заплановано багато подій: відбудеться урочисте зібрання та святковий концерт, парад кораблів, святковий феєрверк.
Читати більше…

12 травня 2013 року, с. Костилівка  -фестиваль традиційних гуцульських страв “Берлибашський банош”.  Учасників та гостей свята пригостять гуцульськими стравами, головна з яких - банош. У програмі фестивалю - велика полонинська ватра, різноманітні виставки, феєрверк.
Читати більше…

Над підбіркою працювали:
Юлія Герус
Катерина Брошняк

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.