bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: мистецтво, марафон, сакура, кіно, пасхальний фест та фотосушка
26.04.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

27 квітня 2013 року – четверте кастом шоу, організоване клубом Pride Kustoms. Що ж відбуватиметься на кастом-фестивалі: змагання в спорудженні велосипедів, виставка кастом мотоциклів, художня експозиція, виставка майстрів по роботі з шкірою, турнір з bike-polo та багато іншого.
Читати більше…

27 квітня 2013 року – Фестиваль актуального українського театру. Головне завдання - показати маловідомі сторони сучасного українського мистецтва в контексті і у складі світового художнього процесу. У програмі передбачені покази вистав,  майстер-класи для молодих акторів, демонстрація можливостей комп’ютерних технологій у сучасному театрі.
Читати більше…

27-28 квітня 2013 року – фестиваль традиційних ремесел та народного мистецтва. Народні умільці представлять свої вироби для продажу та покажуть майстер – класи з їх виготовлення. На ярмарку виступлять найкращі фольклорні колективи України, циганський танцювальний ансамбль. Дизайнерські агентства покажуть свої колекції етномоди.
Читати більше…

27-28 квітня 2013 року – фестиваль “Великодня писанка” об’єднує народних майстрів, приватних підприємців, творчі колективи. У ній беруть участь майстри писанкарства, лозоплетіння, вишивки, гончарства, ткацтва, виготовлення національного одягу, художніх виробів зі шкіри, бісеру, ковальської справи та інших видів декоративно-прикладного мистецтва.
Читати більше…

27-28 квітня 2013 року  - Київський Міжнародний Фестиваль Короткометражних Фільмів. Метою організації заходу є презентація широкої панорами короткометражних фільмів з усього світу, створених як професійними режисерами, так і студентами кіношкіл. Вхід на покази вільний.
Читати більше…

28 квітня 2013 року – Київський міжнародний марафон, в якому візьмуть участь понад 2 тисяч атлетів з 40 країн світу. Спробувати свої сили на різних марафонських дистанціях зможуть усі бажаючі. Траса марафону проходитиме центральними вулицями столиці, старт і фініш - на Михайлівській площі.
Читати більше…

27-28 квітня 2013 року – фестиваль кінних каскадерів Кентаври-2013 у Парку Київська Русь. На глядачів чекають індивідуальні змагання учасників за джигитовке, показові виступи кращих кінних колективів, змагання кінних упряжок, а також парад учасників та урочисті церемонії відкриття фестивалю та нагородження переможців.
Читати більше…

Львів

27 квітня 2013 року – Сушка Фотографій. Сушка - унікальна виставка фотографій, метою якої є не лише оприлюднення своїх робіт, а й обмін їх на будь-які інші, які вам сподобалися. Все, що вимагається - прийти зі своїми роботами в ротонду парку Івана Франка і отримати заряд емоцій, які, ми впевнені, наштовхнуть тебе на нові шедеври. Читати більше…

27 квітня 2013 року – семінар “Запуск мого першого акваріумy”.Захід розраховано на дітей та людей, які тільки збираються придбати акваріум, або новачків, які вже мали негативний акваріумний досвід. На семінарі будуть розглянуті питання: як крок за кроком правильно запустити новий акваріум та уникнути багатьох поширених помилок.
Читати більше…

27 квітня 2013 року – виступ гурту Free Breath. Гостей міста запрошують безкоштовно послухати фанкі-джаз від чарівної львівської групи Free Breath в Копальні кави. Стиль колективу можна охарактеризувати як фанк-рок з елементами фанкі-джазу.
Читати більше…

27-28 квітня 2013 року –  Майстер-класи з приготування піци. На майстер-класах вчитимуть дітей створювати іграшки, прикраси, листівки, писанки, а також піцу своїми руками. У 5 ресторанах «Піца Челентано».
Читати більше…

27-28 квітня 2013 року – музичні вечори в Арсеналі. 27 квітня – Концерт гурту ” Orchestra Vito” та 28 квітня – Концерт Igor Volkoff Live sax music.
Читати більше…

28 квітня 2013 року – силові змагання «Workout». Дисципліни: Силовий фрістайл. А також: додаткова вага, магнезія, кільця, воркаут жим, фотозвіт, відеозвіт, музика. Збір біля входу до Оперного театру.
Читати більше…

28 квітня 2013 року – розпис велетенських писанок. На свято Вербної неділі у Львові усі охочі перетворяться на митців і розмалюють велетенські писанки. Будь-хто з перехожих власноруч зможе докластись до розпису трьох величезних писанок посеред центру міста.
Читати більше…

 

Харків

27 квітня 2013 року - Пасхальний фестиваль. Найяскравішим сюрпризом свята стане розпис найбільшого пасхального яйця висотою 80 сантиметрів. Розпишуть головне пасхальне яйце парку розваг діти - переможці фестивалю у номінації ;"Майстра розпису великодніх яєць".
Читати більше...

27-28 квітня 2013 року фестиваль спортивного танцю. У рамках фестивалю пройде конкурс хореографічних колективів,який відбудеться на малій сцен ХАТОБу. Місце проведення фестивалю обрано не випадково, адже місто Харків по праву вважається "танцювальною Меккою" країни. Сюди щорічно, ось вже вп'яте, з'їжджаються кращі танцювальні пари з усього світу.
Читати більше..

 

 Інші міста

27-28 квітня 2013 року – фестиваль голландського кіно “Летючий голландець”. Фестиваль буде проходити у Києві, Львові, Одесі та Харкові. Четвертий за рахунком фестиваль пройде під знаком Вінсента ван Гога: 30 березня виповнилося 160 років з дня народження художника. В основі постера фестивалю – картина голландського майстра “Рибальські човни у Сен-Мері”.
Читати більше…

27-28 квітня 2013 року, м. Ужгород –  Сакура Фест. У рамках весняного свята відбудуться традиційні змагання з танцювального спорту “Uzhgorod Open”. 600 дуетів із понад двадцяти країн світу підтвердили свою участь у турнірі. Судитимуть спортивно-танцювальний захід 28 суддів з 15-ти країн світу та 32 українські арбітри. Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.