bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Близько 1200 дітей із Хмельниччини та Чернівеччини мріють працювати на рідній землі
26.04.2013

Благодійний фонд «Зміцнення громад» визначив переможців конкурсу дитячої творчості «Моє майбутнє – з рідною землею!».

Проект об’єднав навколо себе 1189 учасників, які мріють працювати в аграрній сфері. Нагородження переможців відбудеться 15 травня 2013 року на туристичному комплексі «Услад» (с. Ломачинці, Сокирянського району, Чернівецької області).

Конкурс дитячої творчості «Моє майбутнє з рідною землею» був заснований у 2007 році аграрною корпорацією «Сварог Вест Груп». За шість років кількість його учасників (діти до 14 років) зросла в 15 разів. В основному це – мешканці сільської місцевості. Поширення ідеї важливості праці на землі, престижності сільськогосподарських професій, патріотизму – таку мету ставлять перед собою організатори конкурсу.

Підкріплюють основну концепцію проекту місце проведення та програма заходу. Ігри, розваги, майстер-класи, виступи художніх колективів, а також церемонія нагородження відбуватимуться на березі Дністра в атмосфері національних традицій. Додадуть колоритності подорож сторінками української історії, яку здійснять учасники під час екскурсії територією комплексу, та козацька кухня, яка працюватиме для дітей. 

Оцінити творчість учасників, їхнє бачення ідеї та можливість втілення її в різних напрямках художньої діяльності зможуть усі гості свята на виставці кращих робіт.

–       Дехто думає, що це – дуже важко – працювати на землі, але мені це приносить задоволення та насолоду… Я хочу бути корисною своєму селу, хочу служити йому. Я мрію створити організацію, яку б символічно назвала «Відродження», адже скільки людей отримає роботу! Моє село почало б розквітати, ставати кращим… Тому вирішила пов’язати своє майбутнє з рідною землею…, – пише в листі організаторам Тетянка Галус із селища Гриців Шепетівського району.

Довідка

Про БФ «Зміцнення громад»

Благодійний фонд «Зміцнення громад» був заснований у 2010 році корпорацією «Сварог Вест Груп». Мета фонду: стати ефективним інструментом посередництва між громадами, бізнесом і владою з метою сталого розвитку українського села.

Під опікою фонду знаходяться 267 сільських та 14 малих міських громад. Основні напрямки програмної діяльності фонду: освіта; духовність; медицина; культура; спорт; благоустрій; громадські ініціативи;  адресна допомога. За три роки діяльності фонду в розвиток громад було інвестовано більше 14 млн. грн.

За результатами діяльності у 2011 році ХРБФ «Зміцнення громад» став переможцем конкурсу «Благодійник року» у номінації «Корпоративний благодійний фонд».

Про корпорацію «Сварог Вест Груп»

Корпорація «Сварог Вест Груп» – аграрна компанія, що провадить свою діяльність у Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській областях. 

Корпорація «Сварог Вест Груп» створена у 2003 році. На сьогодні загальна площа земель в обробітку становить 80 тис. га. Очолює корпорацію голова правління Андрій Андрійович Гордійчук.

Філософію роботи корпорація «Сварог Вест Груп» вибудовує за високими стандартами соціальної відповідальності (екологічно безпечне виробництво, соціальний захист працівників, своєчасна сплата податків, етична поведінка у веденні бізнесу).

Акредитація журналістів за телефоном: (03840) 4-18-60; 097 616 78 64.

Контактна особа: Катерина Тодоренко.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.