bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл “Коли співвласники зможуть реалізувати право на земельну ділянку?”
20.04.2013

24 квітня 2013 року в інформаційній агенції “Укрінформ” відбудеться круглий стіл на тему «Коли співвласники зможуть реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку?». До участі запрошуються громадські організації та ОСББ, які мають мають досвід у вирішенні земельних питань ОСББ та ЖБК.

Громадянська мережа ОПОРА спільно з Агентством економічного розвитку міста Вознесенська, Асоціацією “Наш Дім” (м. Дніпропетровськ), ГО “Вікторія” (м. Запоріжжя), ГО “Ресурсний центр для ОСББ “Пліч-о-пліч (м. Херсон)” протягом року працювали над спрощенням процедури отримання земельних ділянок у власність (постійне користування) земельних ділянок (прибудинкових територій) ОСББ та ЖБК на місцевому та національному рівнях. Під час круглого столу ми поділимося своїми успіхами та невдачами, а також спільно із народними депутамами та Урядом з'ясуємо, як подолати першкоди на законододавчому рівні.

Запрошуються зацікавлені громадські організації, ОСББ, незалежних експертів, представників бузнесу взати участь в обговоренні. З питань організації звертатися на скиньку [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.