bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Російськи експерти вчитимуть директорів шкіл як планувати роботу разом з батьками і учнями
18.04.2013

20 квітня 2013 відбудеться майстер-клас на тему: «Включення учнів і батьків до створення програми розвитку школи: з досвіду російських шкіл». Його читає фахівець Воронезької регіональної громадської дитячої організації «Іскра». У заході візьмуть участь директори шкіл та лідери громадських організацій із сіл та промислових міст трьох областей Сходу України.

20 - 21 квітня 2013р. у Луганську відбудеться підсумковий семінар проекту «Разом до збереження і розвитку освітніх послуг у малих громадах». Його організатор Східноукраїнський центр громадських ініціатив (далі - СЦГІ).

На захід запрошені фахівці партнерської організації з Російської Федерації - Воронезької регіональної громадської дитячої організації «Іскра». Для майже 20 директорів шкіл та лідерів громадських організацій із сіл та промислових міст Луганської, Донецької та Харківської областей вони підготували міні-лекцію та тренінг на тему «Включення учнів і батьків до створення програми розвитку школи: з досвіду російських шкіл».

Крім майстер-класу зарубіжного експерта в програмі семінару презентації п’яти команд, які поділяться досвідом і представлять результати своїх ініціатив по збереженню шкіл, розвитку дошкільної освіти, соціальних послуг для місцевих жителів. Другий день семінару буде присвячений аналізу різних аспектів впровадження ініціатив: залучення партнерів, форми і методи роботи з місцевими жителями, робота зі ЗМІ і новими медіа.                      

Захід відбудеться:
20-21 квітня, в суботу та неділю
в конференц-залі готелю «Слов’янський»
адреса: 91031, м.Луганськ, вул.1-а Слов’янська, 2-а

Контакти: Оксана Дрепіна, заступник голови Східноукраїнського центру громадських ініціатив, FB, тел. 050 92 34 117, e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.