bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Що буде з Лісопарком після приїзду президента України?
12.04.2013

У суботу 13-го квітня 2013 о 12.00 громадські активісти знову зберуться біля центрального входу в Лісопарк, навпроти літака що на Космонавтів. Продовжується збір підписів “Щодо неприпустимості будівництва університетської клініки на території Лісопарка, знищення зелених насаджень та обмеження доступу громадян до Лісопарку у м. Вінниця“.

До відома: Громада міста, за сприяння  місцевих ЗМІ змусило владу протягом тижня дати дві прес-конференції, які були діаметрально протилежні між собою за змістом. І наразі, ніби, питання закрито адже в понеділок 8-го квітня  керівництво міста та області вирішило створити оргкомітет із вивчення цього питання та доповісти громаді про результати роботи!

Якщо це були лише «чутки», то як тоді реагувати на слова заступника губернатора пана Аксельрода про те, що цей проект уже занесений до генерального плану міста, який уже затверджено?

Чиновники переконували журналістів, що територія Лісопарку - це єдине місце, що підходить для будівництва університетської клініки. І жодні громадські слухання цього не змінять.

А прес-конференція та слова :

ЛЮБОВ СПІРІДОНОВА (заступник голови ОДА): «Чому не використовувати таку можливість, якщо держава дає фінансування?»

РОМАН АКСЕЛЬРОД  (заступник голови ОДА) : «Чого ми маємо слухати поради щодо будівництва від людей, які за своє життя навіть зовнішню вбиральню не збудували?"

ОЛЕКСІЙ КОНИК: «Ми розглядали 5 ділянок для забудови, але підходить тільки територія Лісопарку!»

ВАСИЛЬ МОРОЗ (ректор медичного університету): «Аналогів такої клініки нема ніде в Україні! Це буде абсолютно новий та інноваційний проект!»

Пройшов час і влада шукатиме інше місце під клініку? Запитаєте чому? Тому, що 16 квітня до Вінниці має завітати Президент України Віктор Янукович. Тому гріх не скористатися нагодою, докласти зусиль і в результаті представити себе, як по-справжньому чисте, затишне європейське місто. А можливо хтось  турбується щоб не залишиться без свого теплого владного крісла?

Контакти

  • Мар’янчук Сергій
  • ГО «Молодіжна організація «СЛАВІС-Вінниця»
  • [email protected]
  • 093-093-8-999 та 097-979-999-6
  • http://slavis.ho.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.