bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: ретроавто, фотовиставка, кіно, арт, лекторій, handmade, туризм
12.04.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

12 квітня 2013 року – ніч у бібліотеці ім. М.П.Драгоманова. Тема ночі – “Легенди Києва”. У програмі заходу:  лекція професора Галини Крюкової, нічна екскурсія центром Києва, екскурсія в сховище бібліотеки, читання авторської поезії.
Читати більше…

13 квітня 2013 року – показ фільму Девіда Томпсона “Зали Ротко”. Простота форми та величність кольору на полотнах цього художника у деяких викликають благоговійне тремтіння, інші ж вважають його блазнем, а хтось просто вперто ігнорує існування Ротко, вважаючи, що в мистецтві все має бути ясно та зрозуміло.
Читати більше…

13-14 квітня 2013 року – виставка ретроавтомобілів “Ретро та Екзотика Мотор Шоу”. На експозиції буде представлена широка лінійка військової техніки Другої Світової Війни і більш пізнього періоду. На виставці також будуть представлені американські розкішні автомобілі, які в свій час служили забезпеченим людям або обслуговували іноземні посольства в Україні.
Читати більше…

13-14 квітня 2013 року – фотовиставка “Kiev Urban Exploration”. Під час якої будуть представлені видові фото київського фотографа General kosmosa, зняті в несподіваних місцях, які пропонують нове ставлення до міста. Проект поєднує особисті, громадські та закриті від городян простори.
Читати більше…

13-14 квітня 2013 року - пройде Загальноєвропейський конвент любителів фантастики «Єврокон-2013». Вже в 35-те любителі фантастики з різних країн Європи зберуться, щоб упродовж чотирьох днів поспілкуватися один з одним, обмінятися досвідом та просто приємно провести час. 
Читати більше…

14 квітня 2013 року –  другий Арт-сніданок – зустріч, де ми говоримо про те, як подавати мистецтво. Гостею стане Таміла Ташева – громадський діяч, займається PR в сфері благодійності, освіти та культури. Очолювала PR-відділ мистецької агенції “Наш формат”. Будемо говорити про українську музику та фестивалі. Вхід вільний.
Читати більше…

14 квітня 2013 року – майстер-клас з писанкарства. Ви дізнаєтесь: які бувають писанки, як наносити візерунок, як зберігати писанки. Організатори забезпечують учасників майстер-класу фарбами, писанками та яйцями.
Читати більше…  

14 квітня 2013 року – показ фільму “Наусіка з долини вітрів” Хаяо Міядзакі. Фантастичний фільм-притча про жителів постапокаліптичного світу, яким доводиться битися з отруйними рослинами і тваринами-мутантами.
Читати більше…

Львів

13 квітня 2013 року – вулична вистава «Пошуки дому у повоєнному Львові. Досвід Підзамче». Проект зосереджується на одному аспекті повоєнного життя у місті, а саме – обживання, “одомашнення” міського простору.
Читати більше…

13 квітня 2013 року – літературний вечір з Тарасом Малковичем. Тарас Малкович – молодий, але вже знаний поет, перекладач, учасник низки літературних фестивалів, окремі вірші публікувалися в українській та міжнародній літературній періодиці і перекладалися польською, англійською та німецькою мовами.
Читати більше…

13-14 квітня 2103 року – Студентський турнір з Scrabble. Scrabble - гра в яку грають мільйони, і ми раді, що тепер до цієї спільноти активно долучилося львівське студентство. Кожен учасник отримає подарунок, а переможці турніру зможуть вибороти цінні та корисні призи від ТМ «Scrabble» та партнерів турніру.
Читати більше…

13-14 квітня 2013 року – фотовиставка «Світ очима студента». Вона дає можливість студентам-фотографам продемонструвати львів’янам свої роботи, подивитись на фотографії колег по цеху.  Компетентне журі, пам’ятні нагороди, насолода від творів талановитої молоді – все це на «Світ очима студента-2013».
Читати більше…

13-14 квітня 2013 року – виставка Марії Дроздової «Хмари. Невидимі Кришталі». Хмари - душа не одухотвореного. Набуваючи форми кого- чи чого-небудь демонструють фрагменти долі, допомагаючи розуміти канон очевидного - придумане є реальністю.
Читати більше…

14 квітня 2013 року – засідання інтелектуального клубу EdLab  за темою “Колективна психіка та довкілля: чому індивідуалістський підхід до природи не працює”. Лектор – Андрій ЗІНЧЕНКО, засновник проектів Greencubator та EnergyTorrent, викладач соціології.
Читати більше…

Запоріжжя

13 квітня 2013 року - запрошуємо Вас на відкриття нового ТО “Вермут” в арт-галереї “Lenin”. На Вас чекає приємний вечір, тепла атмосфера, завдяки поетам і музикантам нашого заходу, а також безкоштовний жасминовий чай і шматочки торта всім бажаючим.
Читати більше…

13-14 квітня 2013  року -  «Z `art Апрель». Ярмарок hand-made, який дозволить Вам поринути з головою у світ творчості і креативу,  спробувати свої сили у майстер-класах, взяти участь у тренінгах, скласти особистий астрологічний прогноз. І ще багато цікавого ми приготуємо для вас.
Читати більше…

13-14 квітня 2013 року –  відкритий тур зліт “Старий Дніпро” на о. Хортиця. З кожного виду туризму(пішохідний,гірничий,вело- та водний туризм) буде проведене змагання, в якому зможуть взяти участь усі бажаючі. Переможці отримають призи. Ввечері буде організований кінотеатр під відкритим небом, де досвідчені туристи розкажуть і покажуть  свої найцікавіші подорожі.
Читати більше…

14 квітня 2013 року -  запрошуємо на перший турнір з покеру від Типового Запоріжжя у клубі “Platinum Poker Pari”.
Читати більше…

Дніпропетровськ

13 квітня 2013 року – запрошуємо на фестиваль гумору та сміху «Lol Fest DP». Мета фестивалю- показати фантазію і креативність молоді Дніпропетровська. До участі запрошується вся місцева молодь (ВНЗ, коледжі та молодіжні організації).
Читати більше…

13 квітня 2013 року – запрошуємо всіх бажаючих на вільне змагання зі стрільби з лука!
Читати більше… 

13-14 квітня 2013 року - семінар-тренінг  «Призначення. Усвідомлення свого дійсного шляху» Твердислава Філатова. Тренінг дозволить Вам розвинути свою вроджену силу і здібності, по-новому побачити світ і налаштувати свою свідомість на досягнення найвищого результату.
Читати більше…

13-14 квітня 2013 року -  в ТРЦ «ДАФІ» відбудеться Свято краси! На Вас чекає: показ нових колекцій весна-літо, конкурс «Найдовше волосся», майстер-класи від стилістів; ярмарок авторських робіт, а також розважальна програма. Вхід Вільний!
Читати більше…

14 квітня 2013 року -  для всіх жителів і автолюбителів міста відбудеться автомобільне змагання Автосалон «Динамік-драйв», спрямоване на підвищення безпеки дорожнього руху. Глядачі побачать авто-шоу на серійних автомобілях різних класів.
Читати більше…

Інші міста

13-14 квітня 2013 року – «Тиждень австрійського кіно», на якому будуть представлені найрезонансніші картини Австрії останніх років, що отримали визнання на найбільших кінофестивалях світу. Показ фільмів пройде в Києві, Одесі, Львові, Харкові та Донецьку.
Читати більше…

Над підбіркою працювали:
Юлія Герус
Катерина Брошняк 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.