bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд «Зміцнення громад» вчить англійську разом з громадами і бізнесом
12.04.2013

Прихід справжньої весни ознаменується не тільки сонячною погодою і першою зеленню, а й початком нового проекту Хмельницького регіонального благодійного фонду «Зміцнення громад» під назвою «Вчимо англійську разом». Курси спрямовані на підвищення рівня володіння мовою ініціативних представників неурядових організацій та бізнесу Шепетівщини.

З 15 квітня на базі ХРБФ «Зміцнення громад» в рамках проекту «Вчимо англійську разом» будуть проходити курси вивчення англійської мови для людей, що прагнуть поповнити свій словниковий запас, «підтягнути» граматичні знання і вміння, або ж просто повторити давно пройдений матеріал. Заняття будуть проходити відповідно до рівнів, до яких були віднесені учасники за результатами попереднього тестування. Нестандартна подача матеріалу, жваве спілкування, вивчення найактуальніших тем та ситуацій, професійної лексики, а також дружня атмосфера допоможуть кожному легко і весело засвоювати ази англійської мови.

Підвищення рівня володіння англійською мовою дозволить учасникам проекту не лише поповнити свій інтелектуальний багаж, а й використовувати його в корисних цілях. В неурядових організацій з’явиться можливість писати проекти на міжнародні гранти та укладати угоди про партнерство із закордонними колегами, брати участь в міжнаціональних конференціях, круглих столах та семінарах. Представники бізнесу також знайдуть плюси у вивченні мови. Володіння англійською зробить їх конкурентоспроможними професіоналами не тільки на національному, а й на міжнародному ринку праці. До того ж, з’явиться чудова нагода проходити стажування на закордонних підприємствах, знайомитись з новими людьми, встановлювати ділові контакти. Перебування в інших країнах навіть у відпустці стане більш комфортним та цікавим.

Хмельницький регіональний благодійний фонд «Зміцнення громад» був заснований у 2010 році. Мета фонду – стати ефективним інструментом посередництва між місцевими громадами та благодійниками задля об’єднання зусиль та ресурсів у справі розвитку українського суспільства. Територія діяльності –  Хмельницька, Чернівецька та Житомирська області.

Одна з ключових програм – «З людьми і для людей» – має на меті згуртування сільських громад Хмельниччини та Чернівеччини навколо вирішення найбільш актуальних соціальних питань шляхом надання фінансово-матеріальної та консультаційно-методичної допомоги ініціативним групам, організаціям, колективам установ та залучення до співпраці бізнес-структур та органів місцевого самоврядування. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.