bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волинським студентам відкривають можливості для вдалого професійного старту
10.04.2013

 «Profi-Start» - освітній проект для студентів та молоді під такою назвою презентують завтра. Проектом охоплюються студенти ВНЗ та ПТНЗ Волинської області, яким допоможуть вийти на ринок праці підготовленими та конкурентоспроможними.

Сектор бізнесу займає вагому нішу на ринку праці, відповідно, відкриває для молоді чималі можливості для працевлаштування, саме на можливість реалізації молоді в бізнесових структурах робиться ставка за проектом «Profi-Start». Тож більше 50 представників бізнесових структур Волині долучено до навчальних та практичних семінарів, які проводитимуться для молоді. Ділові люди поділяться своїм досвідом та нададуть практичну підтримку тим студентам, які бажають розпочати свій професійний шлях ще з навчального закладу.

Основна мета проекту «Profi-Start» - сприяти формуванню покоління економічно мислячих людей, створює можливості для реалізації підприємницьких ініціатив, залученню молоді до бізнес-процесів економіки міста та відкриває нові можливості освітнього й професійного розвитку молоді. 

Запрошені учасники: представники Луцької міської ради; управління у справах сім’ї, молоді та спорту; центру зайнятості; центру соціальних служб для сім’ї, молоді та спорту; ректори вищих навчальних закладів м. Луцька та області; директори вищих професійних училищ Луцька та області; директори центрів кар’єри та працевлаштування студентів Волинських ВУЗів; викладачі-експерти, що долучаться до проведення освітніх семінарів для молоді; представники громадського сектору та ЗМІ.

Презентація проекту відбудеться 11 квітня 2013 року у конференц-залі народного дому «Просвіта» (м. Луцьк, вул. Б. Хмельницького, 1). Початок заходу об 11.00.

 Реалізація проекту ініційована Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив та Обласним молодіжним центром праці

 

Контакти

  • Прес-служба
  • Волинський Інститут Підтримки і розвитку Громадських Ініціатив
  • [email protected]
  • (098) 9222616; (066) 1630008; (0332) 723803

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.