bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: танці, йога, турнір ерудитів, кінопокази, фотовиставка та арт-фестиваль
28.03.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

30 березня 2013 року – фестиваль індійського танцю “RangHoli Fest-2013». Це фестиваль, наповнений творчою енергією танцюристів з різних країн, які представлять свої оригінальні постановки в стилі індіан-фьюжен, гармонійного переплетіння різних танцювальних культур та звичаїв різних народів. На танцювальному просторі пануватиме повна свобода творчості, творчості без обмежень.
Читати більше…

30 березня 2013 року – СІМінар: здоров’я. Під час якого ти дізнаєшся про те, які продукти варто споживати і як планувати харчування на день/тиждень/місяць, як тримати себе у формі та як навчити себе розвиватись фізично, як думки і емоції впливають на стан здоров’я і що з цим робити та багато іншого. Реєстрація обов’язкова. Вхід вільний.
Читати більше…

30 березня 2013 року – перегляд кінострічки «Красень» Маншіна Йонфана завершує добірку фільмів на тему “Проституція: культурологічний ракурс” від кіноклубу Могилянки. Після перегляду вашій увазі мінілекція на тему добірки та обговорення.
Читати більше…

30-31 березня 2013 року – Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики у Палаці Спорту. Фестиваль збере учасників з різноманітних куточків світу. Під час урочистого відкриття Турніру з концертною програмою виступлять: колектив «Українські солов’ї», гурт “Нексі”, Ольга Шаніс, шоу-балет «Fairy tale» та Артем Кондратю.  Вхід вільний.
Читати більше…

31 березня 2013 року – кінопоказ політичного трилера від Джорджа Клуні - “Березневі іди”. Фільм про особливості передвиборчої кампанії в США, про молодих ідеалістів та брудну політику. Картина зібрала багато кінопремій та нагород, включно з 4 номінаціями на «Золотий глобус» і номінацію на «Оскар».
Читати більше…

31 березня 2013 року – турнір ерудитів “встигнути за 60 секунд”. Учасникам пропонується помірятися своїм інтелектом у захопливому турнірі, що за стилем та форматом схожий на відому всім телегру-вікторину “Що? Де? Коли?”.
Читати більше…

31 березня 2013 року – New Vision International Short Film Festival у кінотеатрі «Жовтень». Це новаторський міжнародний фестиваль короткометражного кіно. Ідейність, жанрове розмаїття, шокуючі сюжети, неочікувані розв’язки, лаконічність, блискуча акторська гра, візуальна вишуканість, авторський стиль – це саме про нього.
Читати більше…

Львів

30 березня 2013 року – публічна дискусія «Середовища Львова. 1980-2025». У межах дискусії заплановано кілька засідань. Перше – на тему «Історія та історії», та друге засідання буде присвячене аспектам середовищ.
Читати більше…

30 березня 2013 року – TEDxSvobodaAveSalon “Як розпочати рух?”. У програмі – виступи спікерів та перегляд TED-роликів. У кожного з нас багато власних ідей, планів та мрій. Але як втілити їх в життя? Як зробити так, аби вони врешті стали реальністю? Давайте разом вирушимо на пошуки натхнення!
Читати більше…

30 березня 2013 року – відбірковий чемпіонат України з брейкдансу “What You Got Ukraine”. Переможці матимуть можливість представляти Україну на фінальному брейкінг-чемпіонаті “What You Got vol.6” який пройде у Польщі.
Читати більше…

30-31 березня 2013 року – «Французька весна», що присвячений французькій культурі і мистецтву. Програма, як завжди, дуже насичена і дуже цікава. На львів’ян та гостей міста чекають численні театральні вистави, концерти джазової та етнічної музики, мистецькі виставки, зустрічі, кіно-концерт, нічні покази короткометражних фільмів та багато іншого.
Читати більше…

30-31 березня 2013 року – Lviv Fashion Week. Колекції осінь/зима 2012-2013 продемонструють понад 40 дизайнерів. Серед них - святкування 15-го дня народження бренду та благодійний показ одного з найвідоміших українських дизайнерів Роксолани Богуцької.
Читати більше…

31 березня 2013 року – фестиваль краси, моди і таланту «Міні принц та принцеса Львова- 2013». Зірковими гостями фестивалю стануть вихованці продюсерського центру «Парадіз», фіналіст телевізійного проекту «Голос. Діти», український Джастін Бібер та учасниця «Junior Eurovision-2011» від України.
Читати більше…

Запоріжжя

30 березня 2013 року – семінар «Сакральної географії: Запоріжжя, Україна, Світ». У рамках семінару будуть розглянуті теми  «Запоріжжя як центр релігійного туризму», «Паломництво, ступи, кургани у практиці буддійського монаха Дзюнсея Терасави».
Читати більше…

30 березня 2013 року - відбудеться Фестиваль Вуличної Культури «Ukrainian JAM» в спортивному манежі «Запоріжсталь».
Читати більше…

30 березня 2013 року – запрошуємо всіх зацікавлених взяти участь в екстремальній гонці «R-DAY». Це змагання, де можуть брати участь як профі, так і початківці. За основу взято такий популярний в багатьох країнах вид спорту, як рогейн.
Читати більше…

31 березня 2013 року - на Вас з нетерпінням чекає  театрально-психологічна студія «ОБРАЗ», котра  представить невеликі уривки та мініатюри.
Читати більше…

Дніпропетровськ

30 березня 2013 року -  відвідайте Танцювальну йогу цієї суботи. Раніше її використовували лише в храмових обрядах, бо  вважалося, що під час виконання спеціальних танцювальних рухів у людей відкриваються надможливості.
Читати більше…    

30 березня 2013 року -  зустріч з московським письменником Дмитром Даниловим в обласній молодіжній бібліотеці ім. М. Свєтлова, автором книг «Чорний та зелений», «Дом десть», «Горизонтальне положення».
Читати більше…

30 березня 2013 року – Молодіжна організація «Експеримент» запрошує молодих поетів та любителів творчості до клубу «ШУМ» на творчий вечір «Дебют у шуМі», присвячений українській (і не тільки) поезії.
Читати більше…

30-31 березня 2013 року - запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку французького фотохудожника Єріка Ваззоллєра, яка присвячена українській сільській молоді, під назвою «Будь молодим і мовчи».
Читати більше…

Інші міста

30-31 березня 2013 року, м. Ужгород – арт-фестиваль “Березневі коти”. Мета фестивалю - розвиток та популяризація сучасного мистецтва, виховання естетичних почуттів за допомогою популярної, привабливої для широких верств населення теми еротики, виховання здорового, не спотвореного штампами та стереотипами, ставлення до прекрасного.
Читати більше…

30-31 березня 2013 року, м. Миргород – фестиваль дерев’яної скульптури «Гоголь-парк». Темою фестивалю стануть літературні герої і персонажі творів, зокрема, герої творчості Миколи Гоголя. Миргород є лідером за кількістю зображень героїв Гоголя, але більшість з них виготовлені з бронзи.
Читати більше…

30-31 березня 2013 року, м. Ялта - фестиваль мистецтв «Ялтинські канікули», який  проводиться щорічно в місті з метою підтримки міжнародного молодіжного фестивального руху, а також популяризації аматорської художньої творчості. У програмі фестивалю: конкурсні виступи колективів, команд та солістів.
Читати більше…

1 квітня 2013 року, м. Одеса – «Гуморина 2013». Це найвеселіший, барвистий, весняний, єдиний у своєму роді, абсолютно неповторний фестиваль в Одесі з 40-літньою традицією. Упродовж дня на різних майданчиках міста відбудуться концерти, розіграші призів, конкурси та загальні веселощі.
Читати більше…

Над підбіркою працювали:
Юлія Герус
Катерина Брошняк 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.