bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч «Майбутнє Європи і український євроінтеграційний контекст»
25.03.2013

Книгарня «Є», тижневик «Український тиждень» спільно з Польським Інститутом у Києві у межах проекту «Європейський досвід: Польща» запрошують на зустріч з президентом Центру європейської стратегії demosEUROPA Павелом Свєбодою. Зустріч відбудеться 26 березня 2013 року.

Початок – о 18:30. Тема зустрічі «Майбутнє Європи і український євроінтеграційний контекст».

Павел Свєбода – президент та один із засновників Центру європейської стратегії demosEUROPA. Випускник Лондонської школи економіки і Лондонського університету. Радник президента Республіки Польща з питань ЄС у 1996 – 2000 роках, згодом — керівник Управління з питань європейської інтеграції в Канцелярії президента Польщі.
У 2001 — 2006 роках очолював департамент ЄС у Міністерстві закордонних справ своєї країни, відповідав за питання. пов’язані з переговорами про вступ до ЄС, пізніше займався інституційними реформами й переговорами щодо нової Багаторічної фінансової перспективи ЄС. Член багатьох міжнародних аналітичних організацій та інституцій, серед них: Лісабонська Рада, Центр європейської політики, Рада з міжнародних відносин Ради Європи, Балтійський форум розвитку, Група Спінеллі, Notre Europe. Постійний політичний оглядач Gazety Wyborczej.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.