bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кінопоказ “Не все то золото” у Києві
01.04.2013

7 квітня 2013 року о 17.00 у Києві  "Морква клуб" запрошує на перегляд документального фільму "Не все то золото" (All that glitters).

Рік випуску: 2010
Країна: Чехія
Жанр: Документальний
Тривалість: 90 хвилин
Переклад: оригінальна англійська + тітри російською
Режисер: Томаш Кудрна

еко-кіноПро фільм:

Головні герої фільму живуть і працюють в Киргизстані, пострадянській республіці в Центральній Азії. Після того, як країна була частиною Радянського Союзу,  протягом більшої частини 20-го століття, люди раптом виявили себе в абсолютно новому середовищі ринкової економіки. Тепер розробка корисних копалин – бізнес великих корпорацій. Фільм фокусується на чотирьох головних героях, життя яких пов’язане з великим золотим рудником, який розробляє канадська компанія Кумтор.

Центральний персонаж – водій кар’єрної вантажівки по імені Нурбек – звичайна людина, що заплуталася в складнощах сюжетної лінії. Також ми зустрічаємося з американським босом, головою гірничодобувної компанії, який прилетів в Киргизстан, щоб перевірити роботу рудника. Керім, представник компанії, відповідальний за зв'язки з громадскістю, що має право звільняти працівників. Бактигуль, лікарка, яка бореться проти компанії і екологічних наслідків її діяльності. Через тонкий гумор і відвертий стиль автори фільму, висвітлюють індивідуальні історії кожного героя, що доповнюють одна одну та дають змогу глядачу зробити власні висновки щодо того, чи несе корись золотий рудник населенню Киргизії.

Фільм заснований на реальних подіях. Після фільму ви зможете взяти участь в обговорені з екпертами Національного Екологічного Центру України (НЕЦУ).
 
Вхід вільний! - Захопи з собою капці!
Адреса: Київ, вул. Васильківська 28 (навпроти будинку 28).
 
Якщо Ви їдете на метро, піднімайтеся з платформи на бік Васильківської вулиці, далі один раз загорнути на право, один раз повернути на ліво - не виходячи з переходу - ліворуч буде вхід в підземний ТЦ Васильківський - відео як дібратись.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.