bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: велосезон відкрито, бойові мистецтва, лекторій, італійське кіно, DocuDays, Година Землі
21.03.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

23 березня 2013 року – перегляд кінострічки «Вродливий хлопчик» в рамках добірки фільмів «Проституція: культурологічний ракурс» від Кіноклубу Могилянки. Фільм описує життя молодого хлопця, який, втративши рідний притулок, знаходить відраду в любові з дорослими чоловіками. Він починає заробляти проституцією… Після перегляду - обговорення.
Читати більше…

23 березня 2013 року – “Олімпія бойових мистецтв 4” відбудеться у Київському Палаці спорту. Ви побачите чемпіонати та турніри з таких видів: кіокушин карате, самбо, кікбоксинг, кунг-фу саньда, айки будо, карате, кудо, сумо та інших видів. Головна подія відбудеться після проведення фінальних поєдинків і яскравого шоу зірок естради ми спробуємо встановити світовий рекорд.
Читати більше…

23 березня 2013 року – лекція “Слухаємо музику разом 2” від джазового журналіста, радіоведучого і продюсера  Олексія Когана. Слухачів чекає захоплююче продовження розповіді про джазових кумирів і легендарні композиції, а також спроба інтерактивного прослуховування музики.
Читати більше…

23 березня 2013 року – Суботня дискусія з Яною Волковою “Ідеї містицизму в сучасному мистецтві”. Дискусія відбудеться в рамках персональної виставки Джейка та Діноса Чепменів під назвою “Курча”. Проект побудований довкола нової масштабної інсталяції художників “Усе зло світу” (2013), що формує цілісний погляд на головні теми творчості братів – Голокост, жорстокості та смерть.
Читати більше…

23-24 березня 2013 року – Школа особистісних навичок Soft skills school - проект Спілки Ініціативної Молоді, спрямований на розвиток особистості та прокачку практичних навичок, необхідних для досягнення успіху. Як правильно ставити перед собою цілі? Як проводити успішні переговори? Реєстрація на захід обов’язкова.
Читати більше…

23-24 березня 2013 року – розважальна програма «Життя середньовічного міста» у «парку Київська Русь». Гості зможуть взяти участь у обряді очищення, під час якого спалять у вогнищі папірці з написаними негараздами. А щоб успіх та благополуччя супроводжували завжди, потрібно буде загадати бажання і доторкнутись до каменя Велеса.
Читати більше…

23-24 березня 2013 року – Tuning Motor Show. На заході можна буде побачити близько 50 найцікавіших тюнинг-проектів з усієї України та ближнього зарубіжжя. Серед учасників - “заряджені” Ferrari, Jaguar, BMW, Mercedes-Benz, Jeep, Audi, Toyota, Ford, Chevrolet, Skoda, кастом-проекти та інші.
Читати більше…

23-24 березня 2013 року – фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Окрім традиційної добірки фільмів, Docudays пропонує дев’ять нових майстер-класів від знаних режисерів, кінокритиків та продюсерів. Кожен із наших лекторів створив авторський тематичний клас, спираючись на багаторічний досвід роботи y сфері документального кіно.
Читати більше…

Львів

23 березня 2013 року – четвертий етап відкритого чемпіонату з перегонів роботів “Roborace”. Мета – стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку молоді, задоволення потреб у творчій самореалізації та подальший розвиток і популяризація робототехніки, інформаційних технологій, прикладного програмування в Україні та світі.
Читати більше…

23-24 березня 2013 року – Мистецький проект «Зріз Контекстної Присутності». Контекст. Текст. Його присутність, що є різною для всіх. Як він вбачається кожним? Цілим чи поділеним? Чи завжди контекст є? Вхід вільний.
Читати більше…

24 березня 2013 року – Randevu Date. Це вечірки швидких побачень, де за один вечір Ви маєте можливість­­­­­­­­­­­­ познайомит­­­­­­­­­­­­и­с­ь­ з 10-15 представни­­­­­­­­­­­­к­а­м­и­ протилежно­­­­­­­­­­­­ї­ статі та вирішити, чи бажаєте далі зустріти цю людину після 7 хвилинноі розмови…
Читати більше…

Запоріжжя

23-24 березня 2013 року – Міжнародний фестиваль «Студентські жарти-2013». Для участі в фестивалі зберуться СТЕМ-колективи з України, Росії, Білорусі та Молдови. Такі заходи є унікальною можливістю для молоді поспілкуватися та позмагатися з однолітками, реалізувати свої таланти.
Читати більше…

23-24 березня 2013 - запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку французького фотохудожника Єріка Ваззоллєра, яка присвячена українській сільській молоді,під назвою «Будь молодим і мовчи».
Читати більше…

23-24 березня 2013 року – соціально-благодійна акція «Я для тебе». Суть акції полягає у зборі будь-якої літератури (художньої, публіцистичної, наукової) у різних закладах міста та області. Пізніше зібраний книжковий фонд, частково, буде переданий до бібліотек області, а частково розпроданий на аукціоні.
Читати більше…

24 березня 2013 року – офіційне відкриття велесезону 2013. Формат проведення: велопікнік. Беремо з собою ковдри, чай, сосиски та гарний настрій!
Читати більше…

24 березня 2013 року – святкування Великодня на о.Хортиця. На святилищі - обсерваторії острова буде проведено великодній обряд з освяченням калачів і писанок.
Читати більше…

Дніпропетровськ

23 березня 2013 року - Всесвітній День Поезії.  В музеї «Літературне Придніпров`я відбудеться перший фестиваль “Поезія”, який представить вісім найбільш цікавих міських поетів. Вибір авторів не випадковий - він покаже широкий діапазон поетичної практики в Дніпропетровську: від вільного вірша і експресивної лірики до традиційних віршованих форм, гумористичних і сатиричних творів.
Читати більше…

23 вересня 2013 року – в івент-кафе “Хундертвассер” гурт ТеЯРем святкує своє 4-річчя! Та яке ж День народження без друзів?! Приходьте та розділіть з нами цю чудову подію! Гарна, душевна музика, найсмачніший торт та багато посмішок - гарантуємо! Вхід вільний.
Читати більше…

23 вересня 2013 року – запрошуємо на вечір живої музики кожної суботи в  FT Paris в ТЦ «Гранд-Плаза».
Читати більше…

24 вересня 2013 року – клуб активного відпочинку «KAVA» пропонує приєднатися до щотижневої аматорської «покатушки» на велосипедах по різним місцям міста.

Читати більше…

24 березня 2013 року - Слов`янський новий рік . Великдень.В програмі свята:  Відтворення Великоднього обряду, святкові хороводи, змагання з традиційних українських бойових мистецтв. Концерт за участі гуртів «Вертеп», «Тінь Сонця». Під час фестивалю діятиме ярмарок народних майстрів. Вхід вільний!
Читати більше…

Інші міста

23 березня 2013 року о 20:30 люди по всьому світу вже всьоме вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату. Цього року “Година Землі” запрошує всіх кинути виклик світу, щоб врятувати Планету! Адже вимкнення світла на одну годину – це лише символ єднання, який окремо не може нічого змінити.
Читати більше…

23-24 березня 2013 року – Тиждень італійського кіно. Спеціальна подія – показ відреставрованої копії чорно-білого шедевру світової кінокласики - скандальної богемної драми великого метра кінематографу Федеріко Фелліні “Солодке життя”. Фестиваль пройде в Києві, Одесі, Львові, Донецьку.
Читати більше…

Над підбіркою працювали:
Юлія Герус
Катерина Брошняк

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.