bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейський тиждень сталої енергетики
19.03.2013

Представництво ЄС в Україні спільно з міжнародними і українськими партнерами готує наступний Європейський тиждень сталої енергетики, що цього року припадає на 22-30 червня.

Вже 3-й рік поспіль організатори згуртовують громадян та організації на регіональному та національному рівнях довкола спільної теми. Спільні зусилля в рамках Тижня роблять свій важливий внесок у стале енергетичне майбутнє України.

Запрошуємо усіх долучитись до цієї події, організувавши тематичні заходи у вашому місті чи селі, - і ми поширимо інформацію про це. Щоб приєднатися до програми, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 30 березня 2013 року.

Для отримання додаткової інформації, відвідайте офіційну сторінку або зверніться до координатор тижня Олесі Мигаль на [email protected].

Контекст

Європейський тиждень сталої енергетики - це ініціатива ЄС, започаткована 2006 року. Відтоді до святкувань  долучаються сотні учасників – як прості громадяни, так і організації, інституції. Тиждень сталої енергетики є частиною кампанії ЄС, спрямована на збільшення джерел відновлюваної енергетики та покращення енергоефективності.
В рамках Тижня на національному та регіональному рівні відбуваються різноманітні заходи за участю урядових структур, екологічних організацій, проектів ЄС, приватних компаній, що втілюють екологічні ініціативи, тощо.

У 2011 році Україна вперше долучилась до Тижня сталої енергетики. 11-15 квітня в містах Києві, Львові, Полтаві та Ковелі відбулись події, що популяризували відновлювані джерела енергії та закликали українців до відповідального споживання енергії.

У 2012 році Тиждень сталої енергетики відбувся в рамках Європейського містечка під аркою Дружби народів у Києві.

Контакти

Коментарі

Сумщенко Ірина   4135 днів тому   #  

Стала енергетика- один з шляхів виходу України з кризи.Кризи економічної, кризи моральної байдужості до ресурсів, кризи відповідальності за життя майбутніх поколінь!!

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Бородачова   4135 днів тому   #  

Стала енергетика неможлива без енергозбереження. Але в Україні існує парадоксальна ситуація: якщо людина заощадила електроенергію або воду, то розмір субсидії, наприклад, суттєво зменшується. Такою практикою "державні діячі" унеможливлюють наближення стандартів споживання до європейських і світових.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.