bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: велопокатушки, сквош, кінопоказ, Шевченківські дні, запуск ліхтариків та лілій
07.03.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

8-10 березня 2013 року – «Княжі потіхи і забави» у Парку Київська Русь. Тут добрі молодці мірятимуться силами богатирськими та красних дівиць тішитимуть. Подивіться вражаюче шоу кінного театру. Княже полювання, виступи кінних лучників, захоплюючі трюки акторів покличуть вас у вир пригод.
Читати більше…

9 березня 2013 року – кінопоказ фільму Каті фон Гарньє “Янголи з залізними зубами”. Неймовірно емоційна, красива і мотивуюча картина про перемогу, вірність друзям і своїй мрії, про справжню любов і дружбу. Мабуть, один із найцікавіших історичних фільмів про зародження руху за права жінок в США.
Читати більше…

10 березня 2013 року – вечірка від «АмнезіЯ project». Ідея реалізується у кількох вимірах: література, музика і візуальне мистецтво. Основне завдання проекту – створити відкриту платформу для креативного діалогу між мистецтвом, музикою, літературою та максимально широкою аудиторією.
Читати більше…

10 березня 2013 року – тематична екскурсія «Appropriation Art. Мистецтво запозичення», в рамках якої відвідувачі розглянуть запозичення як одну із художніх стратегій сучасного мистецтва. Митці часто запозичують образи з популярної культури, реклами, ЗМІ, творчості інших митців та використовують їх у власних роботах.
Читати більше…

10 березня 2013 року –  лекція та кінопоказ Дмитра Макарова “Світ-театр Жана Кокто”. Професійний любитель кіно, поет, письменник Дмитро Макаров (Москва) продовжує знайомити з історією світового кіно. На цей раз мова піде про Жана Кокто – грандіозну постать у культурі ХХ століття. Реєстрація обов’язкова. Вхід вільний.
Читати більше…

10 березня 2013 року –  Шевченківські дні. Під час урочистого заходу у церковно-приходській школі відбудеться відкриття виставки «Шевченківські місця очима дітей», школяри та професійні читці прочитають твори великого поета, а для гостей та відвідувачів музею звучатимуть українські пісні у виконанні бандуристів та народного хору.
Читати більше…

Львів

8 березня 2013 року – публічна лекція професора Йорна Рюзена “Гуманізм: минуле – сучасне – майбутнє”. Й. Рюзен – один із найавторитетніших сучасних європейських дослідників проблем історичної свідомості та гуманізму як центрального аспекту міжкультурного діалогу та комунікації.
Читати більше…

8 березня 2013 року – Запуск Небесних Ліхтариків.Запустіть разом ліхтарик бажань на свято весни, кохання, ніжності та краси. У Вас буде можливість створити самому оригінальну листівку, написавши привітання на ліхтарику. А також загадати бажання, і разом із ліхтариком відправити його до небес, як втілення Ваших мрій.
Читати більше…

8-10 березня 2013 року – музичний вечір «Такі знайомі романтичні мелодії». У п’ятницю їх виконуватиме піаністка Ірина Лобанок, а на вихідних до неї долучиться тенор-саксофоніст Ростислав Гавриш. Вхід вільний.
Читати більше…

9-10 березня 2013 року – Шевченківські дні у Львові. Традиція вшановувати пам’ять Тараса Шевченка в березні має у Львові давню історію. Центром святкувань стає майданчик біля пам’ятника Т. Шевченку, де звучать його поезії, пісні і кожен охочий може пізнати і осягнути “свого” Шевченка, який увійшов у кожен дім не лише “Кобзарем”, а й своєю життєвою позицією Великого Українця.
Читати більше…

Дніпропетровськ

8 березня 2013 року – український реп фестиваль Hip Hop Wave Fest 2013. Більш ніж 100 реп-виконавців з Донецьку, Дніпропетовська, Полтави, Запоріжжя, Кривого рогу, Одеси та Харкова будуть боротися за звання кращого репера року.
Читати більше…

8 березня 2013 року – Івент `Хундертвассер`. Якщо Ваше серце завмирає від звуків саксофону, Ви прихильник живої музики чи вам просто хочеться відпочити та розслабитись, то цей вечір саме для Вас! Вхід вільний.
Читати більше…

8 березня 2013 року –  Запуск водяних лілій. На Сході існують легенди, які пов’язують плаваючі ліхтарики з наближенням зустрічі чи закінченням розлуки. Так давайте запускати водяні ліхтарики та загадувати бажання та мрії. Нехай збуваються!
Читати більше…

8 березня 2013 року – останній день виставки “Магія весни”. Жіночий погляд в образотворчому мистецтві (живопис, графіка, декоративне мистецтво) в музеї “Літературне Придніпров’я”. На виставці представлені роботи викладачів дніпропетровської дитячої художньої школи №1.
Читати більше…

9-10 березня 2013 року – Святкування Масляної! З приходом Масляної відступає зима, приходить довгоочікувана весна. Масляна протягом багатьох століть зберігала характер народного гуляння: це танці, співи, катання з гірок на санках і споруди масляного опудала. Запрошуємо весело попрощатися з зимою і зустріти весну! 
Читати більше…

9 березня 2013 року – Турнір по сквошу. Сквош користується все більшою популярністю серед жителів Дніпропетровська. Це спорт активних і цілеспрямованих людей, які звикли завжди бути першими. Вхід вільний!
Читати більше…

10 березня 2013 року –  Турнір з більярду! Турклуб Коте запрошує всіх бажаючий взяти участь у безкоштовному турнірі для любителів (взяти участь може кожен!).
Читати більше…

10 березня 2013 року – Велопокатушки з Kava. Це щотижневі, аматорські, наймасовіші в місті покатушки по різних місцях міста.
Читати більше…

Запоріжжя

8 березня 2013 року –  NDAY + КАМЕРНЫЙ ОРКЕСТР. Концерт організований на підтримку благодійного проекту “Подаруй Надію”. Вхід вільний, але кожен, хто прийшов на концерт, може внести фінансовий внесок для дітей сиріт та соціально незахищених дітей.
Читати більше…

9 березня 2013 року – літературно-музичний вечір “Заметки на полях” під номером чотири:). Радувати весну, а також  Вас, дорогі глядачі, будуть найцікавіші поети та музиканти Запоріжжя, а також гості з Харкова дует ‘Back to Back`.
Читати більше…

9 березня 2013 року – «23+8 - общегородская молодежка». Зустріч відбудеться на честь двох свят: 23 лютого та 8-го березня! Приходьте, буде цікаво!
Читати більше…

Інші міста

8-9 березня 2013 року, Соколово, Харківська обл. – військово-історичний фестиваль «Бойове братерство. Соколово. Березень 43-го». Присвячений 70-річчю Харківських наступальній та оборонній операціям 1943 року і має основною метою вшанувати пам’ять радянських і чехословацьких воїнів, які віддали свої життя в боротьбі проти спільного ворога.
Читати більше…

8-10 березня 2013 року, м. Берегове, Закарпатська обл. – фестиваль “Біле вино”. Закарпатські винороби пропонують учасникам свої кращі зразки вина торішнього врожаю. У програмі: обмін досвідом, виставка-продаж обладнання для виробництва вина та дегустація кращих сортів закарпатських вин, розіграш лотереї, конкурси, фотовиставка, виступи музикантів та багато іншого.
Читати більше…

Добірку підготували:
Юлія Герус та Катерина Брошняк

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.