bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: котоферма, handmade, скьорінг, велосипеди, music and extrem
28.02.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

1 березня 2013 року – літературна котоферма. У Міжнародний день котів книгарня “Є” запрошує на вечір “котячої” літератури за участю сучасних українських письменників. Коти. Вони повсюду: на горищах і смітниках, у квартирах, в інтернеті і на листівках, на білбордах, одязі… Про них пишуть книги, вірші, оповідання, знімають кіно, мультфільми…
Читати більше…

2 березня 2013 року – «ПРОФ Fest» - інноваційний та інтерактивний підхід до профорієнтації, що відбудеться в форматі «barcamp». Захід буде корисний для старшокласників (комплексна профорієнтація - спілкування з практиками різних професій, тренінги з особистісного розвитку), а також їхніх батьків, котрі матимуть змогу поспілкуватись з практиками різних професій для глибшого розуміння особливостей та перспектив того чи іншого фаху.
Читати більше…

2 березня 2013 року – виставка Handmade-Expo. На заході буде представлено вишивку, рукоділля, ремесла, декор. У цьому році виставка носить соціальний характер, а тому всі відвідувачі та учасники зможуть долучитися до аукціону “Скринька добра”. Виручені кошти підуть на створення центру реабілітації для інвалідів-візочників та дітей з особливими потребами “На рівних”.
Читати більше…

2 березня 2013 року – вистава «КаZки Оскара Уайльда». Казкова філософська вистава для глядача будь-якого віку. В головних ролях: актори театру SPLASH, також ластівки, принци, троянди, солов’ї та ракети. Хвилююче та зворушливе видовище…
Читати більше…

2 березня 2013 року – зустріч з режисеркою Селін Гейор  «Париж очима Жана-П’єра Мельвіля». Селін Гейор зараз працює над стрічкою про соціолога Едгара Морена та кіно. Водночас вона є позаштатним співробітником у Вищій школі декоративного мистецтва Парижа та читає лекції в Університеті Париж III та Париж VII.
Читати більше…

2 березня 2013 року – вечір пам’яті Василя Стуса “Дорога долі, дорога болю”. Василь Стус - людина-легенда. Це “Шевченко, що не повернувся із заслання”. Незламний борець, стійкий і непоступливий, відвертий і прямий.
Читати більше…

2-3 березня 2013 року – виставка велосипедів «Велобайк» – спеціалізована виставка велосипедів, комплектуючих, аксесуарів, із сформованими репутацією і традиціями. Тематичні розділи виставки: велосипеди, велосипедні запчастини, колеса, велоформа, ремонт велосипедів, обслуговування, зберігання, аксесуари для велосипедів.
Читати більше…

2-3 березня 2013 року – фестиваль скьорінгу. Майже невідомий та новий для України вид катання на лижах та сноуборді за допомогою коня.  На фестивалі Вас чекають: захопливі спортивні змагання, катання за конем, катання верхи, шоу каскадерів, відпочинок на свіжому повітрі, гарячий чай та різноманітні смаколики.
Читати більше…

3 березня 2013 року – показ документальної стрічки “Лінукс Революціяв” в “Морква Клубі” + Воркшоп: беріть з собою ноутбуки, всі бажаючі зможуть встановити лінукс після перегляду! Обов’язково отримаєте консультацію та допомогу в налаштуваннях. Вхід вільний! Захопіть з собою капці!
Читати більше…

Львів

2-3 березня 2013 року – Фестиваль електроакустичної музики Vox Electronica – це щорічна акція, що презентує своєрідний зріз сучасних напрямків академічної електроакустичної музики. В рамках фестивалю електроакустичної музики відбудеться лекція Міхала Павелека «Проблематика використання сенсорів…». Вхід вільний.
Читати більше…

2-3 березня 2013 року – Extreme Art Fest – це коаліція художників та артистів. Це новий погляд на сучасне мистецтво,яке відходить від площинних картин та мертвих інсталяцій. Дійство об’єднує запал карнавалу, театральні та мистецькі перформанси з художніми творами флюроарту, покликане показати увесь потужний потенціал мистецтва в цілому.
Читати більше…

Харків

2 березня 2013 року – MIXER MUSIC FEST. Головна ідея - створити якісний, нестандартний, трохи божевільний, non stop клубний рух, якого ще не було, і котрий буде не схожий на сьогоднішні однотипні клубні вечірки. Це суміш 6-ти напрямків несумісних між собою стилів музики trance, dub, rap, reggae, garage, house в одну ніч і під одним дахом.
Читати більше…

2-3 березня 2013 року – ярмарок handmade від ARTiSHOP. Cто двадцять майстрів і дизайнерів з усієї України представлять свої роботи у різних техніках та з різних матеріалів: від автентичного рукоділля до трендового дизайнерського handmade: прикраси та аксесуари, годинники, інтер’єрна іграшка, авторська лялька, мило і натуральна косметика та багато іншого. Вхід вільний.
Читати більше…

Інші міста

1 березня 2013 року, м. Донецьк – фестиваль короткого метру. CPG зібрали короткометражні фільми, зняті вами – аматорами, професіоналами, любителями, – щоб показати на великому екрані. Кожна робота буде оцінена експертами StarMusicFilms – першої Донецької кінокомпанії.
Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.