bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Громадській раді при Вінницькій обласній Раді відбудеться ротація
27.02.2013

Відповідно до Положення про громадську раду при Вінницькій обласній Раді , відбудуться звітні збори з правом ротації членів правління та заступників голови ГР, змін до Положення, Регламенту, прийом нових членів ГР та підтвердження повноважень вже існуючих членів ГР.

Для входження до складу громадської Ради відповідно до Положення про громадську раду при Вінницькій обласній Раді для участі в зборах громадської ради необхідно подати такі документи:

  1. Заява, підписана керівником інституту громадянського суспільства із вказаним бажанням увійти до складу про громадську раду при Вінницькій обласній Раді та дозволу на використання персональних даних в документації громадської Ради.
  2. Рішення інституту громадянського суспільства ( протокол) про делегування представника для участі в громадській раді , посвідчене печаткою ( у разі наявності ) та зборах.
  3. Копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства (свідоцтво про реєстрацію чи виписка з державного реєстру);
  4. Звіт діяльності за 2012 рік;
  5. Фото представника, делегованого до складу Громадської ради (тільки в електронному форматі .jpg).
  6. Контактні дані представника організації: телефон, e-mail, поштова адреса, skype (тільки в електронній формі).

УВАГА!
Документи для участі в установчих зборах громадської Ради при обласній Раді на паперовому носії належить подати в строк до 12 березня 2013 р. за адресою Вінницької обласної Ради (кімн. 310 Н.Коваль).

Фото та іншу інформацію в електронній формі направляти на e-mail: [email protected].

Звітні збори громадської ради при Вінницькій обласній Раді відбудуться в березні 2013 р. , дата та час буде повідомлено додатково.

Контакти

  • Сергій Мар’янчук
  • ГО «Молодіжна організація «СЛАВІС-Вінниця»
  • [email protected]
  • 093-093-8-999 та 097-97-99-99-6
  • http://slavis.ho.ua/
  • http://vingromrada.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.