bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виставка «HANDEMADE-Expo»
28.02.2013

До 2 березня 2013 року в Міжнародному  Виставковому Центрі (м.Київ Броварський пр-т,15) проходитиме виставка «HANDEMADE-Expo», де буде представлено вишивку, рукоділля.

У цьому році виставка носить соціальний характер, а тому, усі відвідувачі та учасники зможуть долучитися до аукціону «Скринька добра», який «HANDMADE-Expo» організовує спільно з МБФ «Планета взаємодопомоги». На аукціоні представлено багато прекрасних лотів, у тому числі й від іменитих зіркових гостей. В підтримку проекту гостями будуть Олексій Мочанов – відомий теле-радіо журналіст, музикант та Ольга Родченко – дизайнер, автор лінії одежі. Виручені кошти підуть на створення центру реабілітації для інвалідів-візочників та дітей з особливими потребами «На рівних».

Аукціон відбудеться 2 березня 2013 року з 12.00 до 15.00.

Також до уваги відвідувачів буде представлено ексклюзивну експозицію «Сто років тому» - антикварна кераміка, кукли, вишивка, текстиль, етноодяг та картини, які зібрано з різних куточків України. Таким чином кожен відвідувач, або учасник виставки зможе «доторкнутися» до історичних експонатів та традиції стародавньої України.

Вже традиційно, у виставці беруть участь майстрині з Луцька - Надія Воєводіна та Наталка Чубко, які неодноразово підтримували проекти Фонду. До речі, Адія Воєводіна, цього року бере участь у фестивалі майстрів рукоділля «Арт-країна» від «HANDMADE-Expo» та партнерів. А Наталля Чубко проведе благодійні майстер класи. Докладніше про розклад подій виставки.

Щиро дякуємо всім небайдужим! Лише спільними зусиллями ми зможемо досягти розвитку взаємодопомоги в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.