bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл щодо сталого розвитку Дніпропетровської області
20.02.2013

В Дніпропетровській області працюють над Концепцією підвищення ефективності реалізації соціальних проектів за участю громадських організацій та шукають розвитку взаємовигідної співпраці з міжнародними організаціями.

В області розроблена Концепція спрямована на розвиток партнерської, взаємовигідної співпраці обласної ради та обласної асоціації органів місцевого самоврядування з представниками територіальних громад, громадськими, міжнародними організаціями та експертами, а також на створення мережі партнерських організацій, діяльність яких буде орієнтована на розвиток територіальних громад області на основі трисекторного партнерства.

"На першому етапі реалізації Концепції протягом лютого-квітня 2013 року буде проведено три засідання круглих столів. До участі в яких ми запрошуємо представників громадських організацій, міжнародних експертів, представників фондів, проектів, що працюють в Україні. В ході обговорення ми плануємо разом сформувати ефективні принципи співробітництва в питаннях регіонального розвитку та впровадження соціальних проектів", - сказав Євген Удод.

Голова обласної ради переконаний, що тільки довіра людей може бути фундаментом успіху в тій чи іншій справі.

"Ми відкриті до ефективного діалогу. Наша мета – розробка і подальша реалізація політики відкритості та прозорості влади, розвиток різних форм громадської активності та трисекторна партнерство в регіоні. Ці завдання будуть сприяти підвищенню ефективності адміністративного управління, поліпшенню інфраструктури сіл, селищ і міст за участю громадськості та залучення до взаємовигідної співпраці проектів міжнародної технічної допомоги та бізнесу", - зазначив Євген Удод.

Другий етап реалізації Концепції, розрахований на травень-липень 2013 року, буде присвячений розвитку відносин між владою, громадськістю та бізнесом, сподіваємося, за участю та підтримці міжнародних організацій. На цьому етапі планується провести тренінги та майстер-класи для представників громадських організацій області із залученням авторитетних експертів. Заключним етапом впровадження Концепції стане проведення на Дніпропетровщині в жовтня 2013 року Міжнародного форуму донорів та інвесторів.

"Цей Форум пройде за участю міжнародних організацій, іноземних посольств, влади, бізнесу та громадських організацій, і буде присвячений обговоренню та напрацюванню нових стратегій розвитку на наступні роки. Таким чином, ми продовжуємо впроваджувати політику відкритості на основі трисекторна партнерства, що сприятиме ефективній реалізації соціальних проектів для місцевого розвитку. Ми сподіваємося, що такі наші кроки допоможуть нам знайти нових партнерів для реалізації нових проектів, націлених на покращення життя громадян Дніпропетровщини", - підкреслив Євген Удод.

Запрошуємо взяти участь у роботі круглого столу на тему: „Реалізація політики відкритості для ініціатив громадськості та міжнародної технічної допомоги на Дніпропетровщині: погляд донорів і громадських організацій на сталий розвиток Дніпропетровської області”, який відбудеться 27 лютого 2013 року у приміщенні Дніпропетровської обласної ради (просп. Кірова, 2, зала президії, 5-й поверх) з 11.00 до 14.00 (початок реєстрації о 10.00).

Прохання заповнити заявку на участь у круглому столі, та надіслати її на адресу [email protected] до 25 лютого 2013 року.

Заявка повинна містити наступну інформацію:

  • повна назва організації;
  • юридичний статус;
  • основні напрямки роботи організації;
  • контактна особа;
  • кількість присутніх на круглому столі (П.І.Б, посада, контактний телефон).

Телефон для довідок: +38050 626 22 12

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.