bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Святкова виставка-ярмарок «Медвін: рукоділля, подарунки для жінок»
21.02.2013

21-23 лютого 2013 року в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, проспект Героїв Сталінграду, 12Е), відбудеться традиційна виставка-ярмарок, приурочена до міжнародного жіночого дня - 8 березня.

На виставці будуть представлені спеціальні експозиції: роботи майстрів народної творчості Київської області, історія та культура українського народу, авторська лялька «Для коханих» від Українського об’єднання лялькарів, живопис хрестиком від 83-річної майстрині народної творчості  Башкірової Наталії Михайлівни, картини дітей Міжнародного благодійного фонду «Діти Чорнобиля – за виживання» та інші.

Також у виставці прийматимуть участь майстрині з Луцька та Черкас, в підтримку проекту створення Навчально-реабілітаційного центру для дітей з особливими потребами «Насіння Надії».  (проект представлено на офіційному сайті МБФ “Планета взаємодопомоги”). Так, наприклад, можна буде прийняти участь у благодійних майстер-класах від Ірини Носик яка продемонструє майстерність роботи з квітами, а також художнього розпису по склу від Наталки Чубко.

Участь у майстер-класах 21 та 22 лютого безкоштовна!

Вхід вільний! Початок об 11.00!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.