bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: шоколад, кіно, квест, поетичний вечір та фіалки
14.02.2013

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

16 лютого 2013 року – авторська зустріч з Мирославом Дочинцем “Книги про вічне”. На зустрічі з шанувальниками своєї творчості письменник розповість не тільки про реальне підґрунтя своїх повістей та збірок, але й з радістю поговорить про все, що можна прочитати між рядками його книжок.
Читати більше…

16 лютого 2013 року – концерт до дня закоханих у ТРК “Караван”. У програмі заходу: виступ танцювального колективу та саксофоніста, конкурси, розіграші призів, гра «Кохання з першого погляду», а також концерт гурту «Люм’єр» та хедлайнера заходу - групи «Скрябін».
Читати більше…

16 лютого 2013 року – поетичний вечір Бориса Пастернака. Послухаємо, почитаємо та поговоримо про одного з найпронизливіших поетів сучасності.
Читати більше…

16-17 лютого 2013 року – Дні слов’янської гостинності у «Парку Київська Русь».  Мешканці Древнього Києва зустрінуть Вас хлібом-сіллю і пригостять духмяними медами. Пориньте у життя стародавнього міста! Випробуйте свої сили у середньовічних зимових забавах і розвагах, навчіться вправлятись зі списами та луками, осідлайте коня з княжої стайні. І звісно, закружляйте у веселому хороводі, відчуйте енергію дружнього кола.
Читати більше…

16-17 лютого 2013 року – виставка фіалок «Подаруй коханій радість» у Будинку природи. Протягом чотирьох днів колекціонери і селекціонери найпопулярнішої кімнатної рослини представлятимуть сотні сортів квітучих рослин різних кольорів, розмірів та форм. Також, відбудеться майстер-клас «Пересаджування та омолодження старих розеток фіалок».
Читати більше…

17 лютого 2013 року – показ кінострічкиПластикова Планета від Морква-Клуб. Ми діти Пластикового Періоду: від дитячої пустушки до пристроїв для сушіння капоту автомобіля. Пластикова Планета розважальний та документальний фільм, який показує, що пластик став загрозою для людей і навколишнього середовища. 
Читати більше…

17 лютого 2013 року – квест “Метро”. Уявімо, що київський метрополітен – це музей, де кожна станція – зал з цікавою експозицією, де представлено незвичні експонати, що давно вже увійшли в історію нашої країни, міста та власне метрополітену.
Читати більше…

Львів

16 лютого 2013 року – бал святого Валентина, прекрасних дам і галантних кавалерів очікує яскрава танцювальна програма під музику камерного ансамблю «Sempre Prima», оперні арії та романси від лауреата міжнародних конкурсів Ксенії Бахрітдінової, показ колекції весільних суконь від дизайнера Олени Гіжовскої, а також майстер-класи з вальсу, полонезу.
Читати більше…

16 лютого 2013 року – майстер-клас американського фотографа Джозефа Сивенького на тему: “Фотожурналістика: мистецтво репортажу”. Дж. Сивенький – американський фотограф, працює в жанрі репортажу, портретної та пейзажної фотографії. З 2003 року  працює в Україні, на його українських світлинах люди, інфіковані ВІЛ, хворі СНІДом, туберкульозом, раком…
Читати більше…

16-17 лютого 2013 року – свято шоколаду. Упродовж днів «шоколадного дійства» відвідувачі зможуть побувати на ярмарку-презентації шоколадних виробів найкращих представників цієї індустрії, взяти участь у майстер-класах від професійних шоколатьє, поласувати шоколадними виробами ручної роботи, які презентують кращі кондитерські Львова і всієї України та багато іншого.
Читати більше…

Інші міста

16 лютого 2013 року, м. Полтава – свято сала. Для гостей свята підготують всілякі конкурси і влаштують святкову розважальну програму. За даними міськради, на святі буде великий вибір страв з сала, а також м’ясо від вітчизняних виробників.
Читати більше…

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.