bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кінопоказ “Лінукс Революція” в Києві
28.02.2013

3 березня 2013 року в Києві Морква Клуб організовує прегляд фільму "Лінукс Революція". Початок о 17:00.
 
Про фільм:
Рейтинг imdb - 7,2
Рік випуску: 2001
Країна: США
Жанр: Документальний, Комедія
Тривалість:  1:25:04
Переклад: Російський професійний
Режисер: Werner Boote
 
"Лінукс Революція" розповідає історію хакерів, що повстали проти власницької моделі програмного забезпечення і Microsoft. Створили GNU / Linux і Рух за Відкриті вихідні коди. 1 червня 2001 виконавчий директор Microsoft Стів Баллмер (Steve Ballmer) сказав “Linux - це ракова пухлина, яка приєднується, в плані інтелектуальної власності, до всього до чого торкається.” Microsoft боїться GNU / Linux, і правильно. GNU / Linux - рух за Відкриті вихідні коди і Вільне програмне забезпечення переконливо являють найбільшу загрозу для способу існування Microsoft. Знятий у Кремнієвій Долині для широкоформатних кінотеатрів на 35мм плівку, REVOLUTION OS висвічує ключових авторів та ініціаторів, котрі стоять за Linux і прояснюють як і чому Linux став цією потенційною загрозою.
 
Workshop: Беріть з собою ноутбуки, всі бажаючі зможуть встановити лінукс після перегляду! Обов’язково отримаєте консультацію та допомогу в налаштуваннях.
 
Адреса: Київ, Торговий центр «Васильківський», вул. Васильківська 28 (навпроти будинку 28), кафе на Васильківській - станція метро «Васильківська». Якщо Ви їдете на метро, піднімайтеся з платформи на бік Васильківської вулиці, далі один раз загорнути на право, один раз повернути на ліво - не виходячи з переходу - ліворуч буде вхід в підземний ТЦ Васильківський. Відео як дібратись.
 
Вхід вільний! - Захопи з собою капці!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.