bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція “Живи серцем – не втрачай розуму”
13.02.2013

Акція проводиться з нагоди Дня закоханих. Під час акції підлітки та молодь матимуть  можливість взяти участь у цікавих конкурсах та отримати корисну інформацію з актуальних питань репродуктивного здоров’я та взаємин.

Акція «Живи серцем – не втрачай розуму!» відбудеться також і у містах Вінниця (14 лютого) та Сімферополь (15 лютого) у співпраці та за підтримки Вінницької громадської організації «Інформаційно – просвітницький центр «ВІСЬ» та Міністерства освіти та науки, молоді і спорту Автономної Республіки Крим.

Акція проводиться за ініціативи активістів Благодійного Фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» в рамках проекту «Покращення доступу підлітків до інформації та знань з репродуктивного здоров’я та прав».

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до акції  -  отримати корисну інформацію, взяти участь у конкурсах. На вас очікують приємні сюрпризи та подарунки.

Довідка: Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» заснований у 1996 році і є однією з провідних громадських організацій в Україні, що працюють у сфері інформування з питань репродуктивного здоров’я та репродуктивних прав. Одним із основних напрямків діяльності Фонду є профілактична робота з підлітками та молоддю. З 2007 року за сприяння Міжнародної Федерації Планованого Батьківства (IPPF) Фонд втілює проект «Покращення доступу підлітків до інформації та знань з репродуктивного здоров’я та прав» на підтримку Державної програми «Репродуктивне здоров‘я нації на період до 2015 року».

Чекаємо на вас!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.